Натяжні стелі в Луцьку, які зберігають тепло, – «Гарна хата»*

Натяжні стелі в Луцьку, які зберігають тепло, – «Гарна хата»*
Надворі – холодна пора, а комунальні платежі обіцяють «кусатися» ще більше. Тож актуальним стає питання про те, як ефективно обігріти власну домівку без переплати за комунальні послуги.

Один з найбільш ефективних і економічно вигідних способів збереження тепла в будинку або квартирі – установка теплозберігаючих натяжних стель.

Натяжні стелі у Луцьку вже добре знайомі для багатьох та справедливо заслужили свою популярність. Але фірма «Гарна хата», яка успішно встановлює натяжні стелі не тільки в Україні, а й у Європі, зробила суттєвий крок у цій справі - тут впроваджують сучасні технології та створюють стелі з використанням термозберігаючої ПВХ-плівки.

Такі стелі зберігають тепло в холодну пору року і не впускають спеку влітку. В результаті 365 днів в році у вас в квартирі буде комфортна температура і мікроклімат.

У «Гарній хаті» запевняють, що, на відміну від звичайного полотна, теплозберігаюча плівка ПВХ має велику щільність і товщину. Це дозволяє довше утримувати тепло в холодну пору року. Навіть до початку опалювального сезону в квартирі буде набагато тепліше, ніж у сусідів або друзів.

Теплозберігаюча стеля стане практичним та економним варіантом для тих, хто мешкає у приватному будинку. Адже з її допомогою можна буде знизити витрати енергоресурсів, а, отже, й розмір комунальних платежів.





Крім того, плівка широко використовується в громадських і державних організаціях, розважальних центрах та спортивних комплексах. Вона дозволяє забезпечити комфорт відвідувачів і обслуговуючого персоналу закладів.

Для того, аби ефективність дійсно була відчутною, радять встановити натяжні стелі у всіх приміщеннях будівлі.Так, для прикладу, установка енергозберігаючої стелі у приміщенні басейну, за підрахунками замовника, підвищила збереження тепла на 15-20%.

Неабияка перевага енергозберігаючих стель – їхня практичність. Вони можуть бути як матовими, так і глянцевими. Такі стелі не провисають і не вигоряють, надають широкі можливості для дизайнерських експериментів, як з освітленням стелі, так і з його обробкою. До того ж, ПВХ не притягують на свою поверхню пил і статику, і тому догляд за ними дуже простий — для цього можна використовувати звичайний мийний засіб.



Установка натяжної стелі – важливе практичне та дизайнерське рішення для домівки, офісу чи іншого приміщення. Тому цю справу варто довірити лише професіоналам. Фірма «Гарна хата» ж дбає про якість на кожному з етапів робіт та може виконати навіть найскладніші замовлення, має величезний досвід в монтажі натяжних стель і пропонує своїм клієнтам великий вибір як серед матеріалу так і дизайну. Усі використовувані матеріали підтвердженні на санепідеміологічність, а також – сертифікатом пожежної безпеки.

До того ж, використання якісного обладнання та матеріалів дозволяє надавати гарантію — 10 років на плівку і 3 роки на роботу.

Контактна інформація:

Компанія "Гарна хата – Французькі натяжні стелі", м. Луцьк, вулиця Козакова, 4
Телефони: +38 (050) 378 17 32, +38 (050) 438 07 66, (03322) 25 10 97
WWW.GARNAHATA.UA
https://www.facebook.com/garnahata/
www.instagram.com/potolki_garnahata





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.