ДАІшники витягували з заметів фури. ФОТО

ДАІшники витягували з заметів фури. ФОТО
Понад 70 працівників Управління ДАІ УМВС України у Волинській області у суботу, 16 березня допомагали на автошляхах Волині вибиратися іншим водіям зі снігових заметів..

ДАІшники тим самим не лише допомогали учасникам дорожнього руху, а й допомагали уникнути створення заторів, ‒ повідомили 16 березня у прес-службі волинської міліції.

За допомогою до правоохоронців на дорогах зверталися як водії легкових автомобілів чи тролейбусів, так і далекобійники.

«Я простояв тут більше доби. Як тільки автомобіль застряг, і кричав, і руками махав, однак ніхто на мене не реагував. Тепер під’їхав наряд ДАІ, хлопці запропонували свою допомогу. При цьому напоїли гарячим чаєм, викликали грейдер, принесли солі, якою посипали дорогу, аби фура могла зрушили з місця», – розповів киянин Ярослав.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, з кого даішники під час негоди збивали гроші - мабуть з тих же далекобійників, яких витягували із замету. Треба ж їм за щось заправити службовий автомобіль, та і наверх "план" здати. "Гордість країни".
Відповісти
Повсюди показано техніку дорожників,а допомагають даішники, мабуть палками витягують
Відповісти
Зробити кожен може (це про дорожників), а от покерувати -не кожен (це про даішників). Бідні дорожники без даішників не знали б що робити.
Відповісти
ряба палка - чарівний засіб боротьби з заметами)))бля...прочитав статтю - не дайци -ТИМУРІВЦІ)
Відповісти
А ось тут ви, шановні, не праві. Дорожники зможуть виконувати свої професійні обов"язки у повній мірі лише тоді, коли той чи інших відрізок шляху буде вільним від транспорту на певний час. І обмежувати рух та попереджати про небезпеку це якраз прямі обов"язки ДАІ. І судячи із матеріалу вони таки допомогли багатьом. Адже як тільки біда у вигляді стихійного лиха (снігопад), то у наших громадян "хата скраю", жоден не допоможе, а лише пхається, бо у нього авто може здолати кучугуру і ще й в додачу спихне тебе, бо йому треба їхати. Ось так і творяться пробки на дорогах.
Відповісти
V.I.P. ти з німеччини пишеш, чи з польщі??? я з україни
Відповісти
V.I.P.. Заголовок статті - "ДАІшники витягували з заметів фури. ФОТО". Вони що, самі запрягались тягнути? Даішники лише регулювали рух в надзвичайних погодніх умовах, і "подвигу" я в цьому не бачу. Я теж ходжу на роботу незалежно від погодніх умов, тільки про мене та моїх колег хвалебні статті не пишуть.
Відповісти
Останні новини
ДАІшники витягували з заметів фури. ФОТО
17 березень, 2013, 09:07