Пустовіт роздав щедрі премії своїм заступникам, радникам та посадовцям міськради

Пустовіт роздав щедрі премії своїм заступникам, радникам та посадовцям міськради
Секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт підписав розпорядження про преміювання працівників за роботу у жовтні.

Його заступники, радники, помічники, а також посадовці міськради отримають від 250 до 35 % надбавок.

Найбільшу премію отримав радник мера Ігор Поліщук – 220 % посадового окладу.

Заступник мера Григорій Недопад та помічник Борис Смаль мають 70 % посадового окладу, а радник Анатолій Миронюк, котрий раніше обіймав посаду начальника управління транспорту - 120 %.

По 60 % премії призначили заступникам Костянтину Петрочуку та Юрію Вербичу. Радниця Мар'яна Сорочук отримала 55 % премії.

75 % посадового окладу отримав секретар Наталія Вега, 60 % - ще четверо секретарів керівника.

У розмірі 140 % посадового окладу має начальник управління містобудування та архітектури, головного архітектора Веніамін Туз, 85 % - заступник начальника управління транспорту та зв'язку Олександр Середа, 70 % - начальник відділу інформаційної роботи Зоя Балюк, 60 % - начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала та начальник відділу екології Анатолій Гламазда, 55 % - заступник начальника управління земельних ресурсів Тетяна Лихограй, 50 % - заступники начальника відділу інформаційної роботи Олександр Олішевський і Жанна Перун, а також начальник відділу зв’язків з громадськістю Олена Макарова.

По 40 % премії отримають: начальник організаційного відділу Олена Барська, в.о. начальника організаційного відділу Рудницька Л.В.; начальник відділу кадрової роботи та нагород Віра Гудима; начальник управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Вікторія Гомонець; начальник господарсько-технічного відділу Анатолій Махецький; начальник управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська; начальник відділу оборонно-мобілізаційної і режимно-секретної роботи Ніна Бенесько; начальник загального відділу Надія Бортнік; начальник відділу обліку та звітності Світлана Горай; начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Наталія Гальченко; директор департаменту економічної політики Олександр Озінович; начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов; начальник відділу секретаріату Тетяна Касьянова; начальник служби у справах дітей Федір Шульган; начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Владислав Троць та інші.

Окрім того, понад десяток заступників відділів, служб, департаментів та управлінь мають 35 % премії.

Фото - ілюстративне

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли ви вже нажеретесь?
Відповісти
Та інші. Хто серед інших, знову Тетяна Шульга? І це з мого гаманця? Якщо так, то я проти.
Відповісти
Хай би за ті гроші борг за елетроенергію по Водоканалу заплатили
Відповісти
Коли в результаті попередніх майданів, революцій та інших подібних подій чиновників скажімо так виховували лояльними методами наприклад: змушували йти з посади, кидали в смітники, поливали зеленкою то цих забють арматурою як мінімум. Якийсь театр абсурду і наглості, крадуть як на останній раз думаючи що всі з цим згодні мовляв не бють, шини не палять, не відстрілюють прямо на робочому місці, так це поки що як то кажуть до першого сірника. Спіткає вас панове чиновникі такий кінець на який ви заслуговуєте, тільки аби потім ніхто не кричав що це звірство і так не можна всеодно не допоможе.
Відповісти
На медиків і освітян грошей немає,а от собі на премії кожний місяць,шановні можновладці ,що посіяли ,те і будете жати,в людей терпіння вже закінчилось,вибори не забаром,всіх підкупити не вдастся...)))
Відповісти
А на прибудинкові дороги грошей нема!
Відповісти
скільки грошей!
Відповісти
Це наш, Гершко Пустоцвіт,для своїх такий щедрий.А для вас лохи_дуля з маком!
Відповісти
ого скільки непотрібу...
Відповісти
а хто з перечисленого стада хоч щось зробив корисне? їм з/п немає за що давати, не те що премії! половина цих людей взагалі непонятно чим займаються, понапридумували главнюків,замів,замзамів і т.д, а толку? ніхто нічого не робить і не збирається!
Відповісти
Якщо колись будуть вибори мера, і лучани після цього всього виберуть Поліщука... то капець...
Відповісти
невже вони не відчувають що вони беруть чужі крадені гроші - пенсіонерів що на грані виживання, вчителів, лікарів....
невже ці глисти думають що керують містом будучи некомпетентними в своїх питаннях, це просто жах, це якийсь гурток випадкових людей що засрав місто
Відповісти
Та щож це таке хто це має контролювати невже немає активвістів та поширте це на інші канали в тсн або стб нехай на цілу Україну скажуть за що грабують ЛУЧАН!!!!!
Відповісти
А дітям хворим слабо як вам кусок хліба за чужі гроші лізе в горло. Запамятайте усю цю срань скоро вибори.
Відповісти
Хто дав право розпоряджатись нашими грошима? вони заробили міліон щоб премію отримати 100 грн.? ПІДА...РАСИ
Відповісти
Останні новини
Пустовіт роздав щедрі премії своїм заступникам, радникам та посадовцям міськради
25 жовтень, 2018, 16:55