У відділі освіти Ковельської РДА «навчали матросів»

У відділі освіти Ковельської РДА «навчали матросів»
Відділ освіти Ковельської РДА витратив у 2011 році 700 гривень на «навчання матросів».

Про це йдеться у протоколі засідання комітету з конкурсних торгів відділу освіти Ковельської РДА № 1 від 13 січня 2011 року, ‒ повідомляють у Центрі Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу.

Як повідомила секретар тендерного комітету, економіст відділу освіти Ковельської РДА Оксана Приступа, такий рядок витрат передбачав навчання двох рятувальників, які працювали в сезон відпочинку в дитячому таборі в селі Уховецьк Ковельського району.

«Дві людини, які стежать за безпекою під час купання в дитячому таборі, їздили на навчання в Луцьк, проходили там інструктаж», ‒ пояснила Оксана Приступа.

Загалом у 2011 році у відділі освіти Ковельської РДА планувалося витратити майже 9 млн гривень на оплату робіт, товарів та послуг.

Довідка

Моніторинг державних закупівель в системі освіти здійснюється в рамках Всеукраїнської ініціативи «За доброчесні закупівлі в системі освіти». У Волинській області Центр Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу займається моніторингом всіх управлінь і відділів освіти в області. Загалом в проекті беруть участь: Волинська, Донецька, Сумська, Харківська області та АР Крим.

Партнери: Лабораторія законодавчих ініціатив (Київ) та Центр політичних студій та аналітики (Київ). Проект фінансується Європейською комісією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Варикоз. Лазерне лікування*
18 березень, 2013, 12:46
У відділі освіти Ковельської РДА «навчали матросів»
18 березень, 2013, 12:12