Електроскутер як економний і екологічний транспорт*

Електроскутер як економний і екологічний транспорт*
Скутер – це відмінне рішення для тих людей, кому просто потрібно дістатися від пункту А до пункту Б. Якщо ви більшість своїх поїздок робите в радіусі до 20 км від свого дому, то краще замість автомобіля використовувати більш економний вид транспорту. З цим завданням чудово може впоратися скутер, який розрахований саме на поїздки на недалекі відстані.

Чи не головною перевагою є те, що для скутера потрібно значно менше пального, він вирізняється чудовою маневреністю (що дуже зручно у міських заторах), має невеликі розміри і ним зручно паркуватися. До того ж технології не стоять на місці, інновації з'явилися вже і для такого виду транспорту, як скутер. Отличный электроскутер можна обрати на сайті.

Переваги електроскутера над його класичним аналогом

Як зрозуміло вже з назви, електроскутер відрізняється від свого попередника тим, що працює не на пальному, а від акумулятора. Електроскутер за досить короткий час став конкурентом для свого класичного аналога і не дивно, адже переваг у нього вдосталь.

1. Економність. Менші витрати на паливо – це одна з головних переваг. Не потрібно постійно думати про витрати на бензин, достатньо просто зарядити акумулятор від розетки.
2. Екологічність. Відповідно, якщо скутер працює не на бензині, то і немає вихлопних газів, які забруднюють повітря.
3. Маневреність. Завдяки своїм невеликим розмірам електроскутер чудово маневрує поміж автомобілями і це дозволяє вам швидше прибути до пункту призначення.
4. Безшумність.
5. Зручність і легкість управління.
6. Стильний дизайн і чудова динаміка розгону.

Але для того, щоб обрати чудовий електроскутер слід звернути увагу на деякі основні характеристики. Перш за все, це ваша вага, рельєф місцевості, по якій ви їздите і можливі відстані для поїздок. У середньому електроскутер без підзарядки може проїхати 30-50 км, але існують варіанти з більш потужними батареями, які долають відстань у 100-120 км. Ці значення встановлені для рівнинних місцевостей, якщо умови використання (вага, рельєфність) змінюються, то ефективність падає приблизно на 20%.

Головними виробниками електроскутерів нині є азіатські країни і Китай. Але виділити окремо певний лідируючий бренд досить складно. Адже кожна фірма пропоную свою лінію, яка вражає широким асортиментом для вибору. Купити в Україні електроскутер – справа нескладна. На сайті ви зможете більш детально дізнатися про всі моделі і підібрати чудовий електроскутер, який буде відповідати всім вашим смаковим вподобанням, а ціни приємно здивують. Також можна замовити доставку і ваш товар доставляють у будь-яку точку країни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Електроскутер як економний і екологічний транспорт*
01 листопад, 2015, 14:43