«Пробує зіграти в патріотку і піарнутись на війні, а все прокол за проколом», – луцький активіст про Тимошенко

«Пробує зіграти в патріотку і піарнутись на війні, а все прокол за проколом», – луцький активіст про Тимошенко
Активіст з Луцька Андрій Д’яченко обурився черговим «ляпом» партії Юлії Тимошенко «Батьківщина», яка без дозволу і відома екс-добровольця «Азову» Олексія Лисенка використала у своєму агітаційному матеріалі його фото з передової.

Про це Андрій Д’яченко написав у своїй сторінці у Facebook.

Він порівняв ситуації, у які втрапляє Юлія Тимошенко, із казкою про Червону Шапочку.

«Пам’ятаєте казочку про Червону Шапочку? Як там вовк хотів обманути дівчинку, але все ніяк не виходило. З кожним конфузом – і вуха не такі, і шерсть, і лапи довгі, і голос не схожий – Шапочка все більше підозрювала, що то не бабуся.

От та ж історія і в нас з нашою бабусею-кандидатом. Як не пробує зіграти в патріотку і піарнутись на війні, а все прокол за проколом. То Притула не захотів бути заручником виборчої кампанії. Тепер кримчанин-азовець справедливо обурився піаром політика, яка від війни далека як бомби Кім Чен Ина від Вашингтону», - написав активіст.

Він зауважив, що його пост прочитають штабісти «Батьківщини». Як мінімум, обласного осередку. Тож звернувся до них з проханням не піаритися на війні.

«Послухайте, не піартесь на війні. Ну не ваше. Можете розводити «своїх» пенсіонерів, які забули, як їх любима Юлічка десять років тому хотіла продавати землю, прокручувала газові схеми і обвалила в 2008-му гривню. Чорт з вами, можете їй навіть в промовах писати про «ІТ-міста з принтерів». Електорат ЮВТ все-одно таких слів не знає і підвоху не зрозуміє. Але про війну не говоріть краще просто нічого. Айтішники з вас тоді просто посміялися, а ми сміятись не будемо – спитаємо», - висловився Д’яченко.

Зазначимо, раніше волинська «Батьківщина» опинилася у гучному скандалі, використавши у своїй рекламі на Facebook фото відомого шоумена Сергія Притули, вказавши при цьому недостовірні дані щодо зібраної ним суми на потреби української армії. Притулу обурило те, що політсила намагалася пропіаритися на його імені та особистих благодійних вчинках.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені здається, що вже і пенсіонери не довіряють Юлії Володимирівні...
Відповісти
Йуля піариться як може, трохи по-дебільному, але то таке. Грошей на нормальних політтехнологів у зубожінки немає(
Відповісти
Ага, пенсіонери єдині хто й ведеться. Але не забуваймо скільки в країні в нас пенсіонерів і що саме вони ходять на вибори. Поки працездатні люди за кордоном працюють, пенсія на вибори ходять. Ох чую намучаємось ми з Юлічкою наступних 5 років.
Відповісти
Останні новини
«Пробує зіграти в патріотку і піарнутись на війні, а все прокол за проколом», – луцький активіст про Тимошенко
02 листопад, 2018, 12:42