У Луцьку пасажир побив водія маршрутки

У Луцьку пасажир побив водія маршрутки
У Луцьку пасажир маршрутки №31 побив водія цього ж транспортного засобу.

Про це повідомляють очевидці у групі "Теревені про Луцьк" у Фейсбук.

"Сьогодні їхала в маршрутці N31. На вул. Молоді на зупинці наввпроти літака, якийсь імбіцил з жінкою і з дитиною вийшов з маршрутки, а потім забіг назад і почав бити водія. Це навіжене било зі всієї сили просто в лице і в голову!!! І кричало: "я навчу, вас, маршрутчиків…" Все обличчя водія в крові!! Які є придурки!!!!! Це страшно...", – написала Таня Барвінська.

Під дописом відбувається активне обговорення події. Зокрема, Юлія Журба прокоментувала, що тиждень тому водій іншої маршрутки, №17, рушив, не дочекавшись, доки вийде 7-річна дитина.

Ще одна користувачка зауважила, що "Така ж сама ситуація була в маршрутці Луцьк-Озерце, я шокована".

Загалом думки учасників обговорення розійшлися: хтось захищає водія, а хтось – навпаки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Взагалі треба заборонити маршрутки і запустити на лінії повноцінні, комфортабельні і місткі автобуси з кондукторами. Це ненормально, коли водій рахує пасажирів потім розраховує їх і одночасно кермує.
PS. Ну а щодо інциденту, я думаю одне натрапило та таке саме. Бо в основному маршрутчики це хамло.
Відповісти
пассажир молодэць,хай задумаються маршрутчики.
Відповісти
Всьо почали їх лупити))
Відповісти
Не "імбіцил", а нормальний свідомий житель міста, який врешті зреагував на й...нуту поведінку маршрутуїв! Може, інші задумаються, і припинять душити людей дверями, їхати, коли люди ще виходять, і одною ногою на сходинці, а іншою - на тротуарі, злітати як реактивний винищувач, як тільки пасажир зайшов, і не встиг взятися за поручень? Не припинять (а ще, нехай піднімуть вартість) - будуть биті ЩОДНЯ!
Відповісти
2Ну давайте тепер кожна тварина почне клешнями розмахувати, якщо їй щось не сподобалося. Прийшов в бар принесли брудну склянку - торцанув офіціантці, в магазині несвіжий хліб - пробив фанеру продавцю, не сподобалася дівчина яка настирно пропонує рекламу в центрі - крутанув їй з вертушки. Тільки такі от розумники, не задумуються, що після 1-2 випадків, почнуть отримувати у відповідь, причому підручними засобами,причому у більшому обсязі, бо ніколи не знаєш на кого нарвешся
Відповісти
Ну давайте тепер кожна тварина почне клешнями розмахувати, якщо їй щось не сподобалося. Прийшов в бар принесли брудну склянку - торцанув офіціантці, в магазині несвіжий хліб - пробив фанеру продавцю, не сподобалася дівчина яка настирно пропонує рекламу в центрі - крутанув їй з вертушки. Тільки такі от розумники, не задумуються, що після 1-2 випадків, почнуть отримувати у відповідь, причому підручними засобами,причому у більшому обсязі, бо ніколи не знаєш на кого нарвешся
Відповісти
Ну давайте тепер кожна тварина ПРОДОВЖИТЬ затискати дверима пасажирів, влаштовувати перегони по місту, наражаючи на небезпеку не тільки себе. а й ні в чому не винних пасажирів, хамити всім підряд, не дотримуватися графіку, крути на всю катушку кацапський "шансон" і ще, хай вартість проїзду закрутять за такий "сервіс" до 7 грн. (і далі не даючи квитків і не сплачуючи податків), а сіра затюкана маса буде далі сидіти і сопельки жувати... Чуваку - РЕСПЕКТ! Треба було ще й колеса поспускати!
А підручні засоби є і в пасажирів - не страшно, маршрутайчику? А то можуть виховати і не кулаком! Не може (чи не хоче) міськрада - час громаді самостійно поставити зажратих хамовитих бариг на місце!
Відповісти
Доброго здоров'я панство.
+1 за пасажирів.
Деякий час в минулому. Заходять в маршрутку дві бабусі : одна близько 70 років- поводир, друга за 80 ветеран праці і інвалід 1 групи (сліпенька). Зайшовши в маршрутку поводир пред'явила посвідчення, на що отримала відповідь. В МЕНЕ ТАКИХ ВЖЕ ДВОЄ Є НА РЕЙСІ. ВИХОДЬТЕ. Водій (збльовок) років 45. В салоні на той час візуально більше людей з вадами не було , хоча могла б і помилятися. Мова йде не за кількість а за елементарну повагу , адже ці бабусі і в матері тому козлу годились. В цей час в маршрутці їхало двоє хлопців 23-28 років , трохи під шафе, які одразу запропонували оплатити тому бовдуру маршрутку бабусям і чи як варіант лікування козлу в травматології. Результат співбесіди: бабусі їдуть по посвідченнях, хлопці всім пасажирам, які заходили далі заборонили платити за проїзд, говорячи ,що в водія день народження і це така акція, ну і оваціїї в маршрутці на кожній зупинці.
Відповісти
І в мене була ситуація,я вагітна з донькою 5років,заходили в маршрутку,водій напевно дуже спішив і просто прибив мене дверима.Я все розумію не побачив,але замість вибачення я отримала від нього ще порцію негативу.Я звичайно не за те,щоб їх по морді били,але деколи і самій хочеться ввалити,бо я не до дому до нього прийшла щоб мені хамили.
Відповісти
А я вам розкажу історію, коли я сам ледь стримав емоції.
Їду я по пр. Відродження бусом з декільками кілограми вантажу, км 40-50 дорога мокра, після дощу, в правому ряду на зупинці стоять маршрутки,я в лівому, тут без будь-яких поворотів різко виїжджає марштка під номером 12, виїжає так що стає прямо перпендикулярно до моєї машини,мені і доводиться реагувати абож тормозити або ж виїжати на зустрічну смугу, дорога мокра, слава Богу на зустрічній пусто а то сторчав би мій багажник з середини маршрутки, але суть не в тому. Зупиняюсь на наступні зупинці включаю аварійку, під'їжджає та сама маршрутка, підходу до водія який говорить по телефону і рахує гроші. Я йому що ти робиш, кажу, а він мені- я не побачив, як це ти не побачив в тебе повна маршрутка людей та щей діти. Мораль: Ганяючись за 5-ма гривнями водію просто наплювати на життя і безпеку своїх пасажирів.
Відповісти
мало дали.....
Відповісти