У Луцьку діти вчилися попри негоду

У Луцьку діти вчилися попри негоду
У школах Луцька навчання 16 та 18 березня не припинялося.

Нагадаємо, 15 березня начальник обласного управління освіти Олександр Хомич підписав лист, яким рекомендував тимчасово зупинити навчання в ці дні, - пише Під прицілом.

Як заявив начальник управління освіти Луцької міськради Олег Гребенюк, школи обласного центру працювали 16 і 18 березня в звичайному режимі.

«Була рекомендація обласного управління освіти призупинити роботу сільських шкіл на суботу – 16 березня і на сьогодні. Це пов'язано з тим, що дороги були переметені снігом і шкільні автобуси не могли перевозити дітей. Однак це не стосується шкіл нашого міста – в нас дороги розчищені, погода нормалізувалася. Тож підстав для відміни занять у школах не було і немає», - зауважив він.

Також посадовець зауважив, що уроки в школах можуть скасувати лише за рішенням міського голови. Але відповідного наказу не було, тому якщо у міських школах й були скасовані заняття – це було зроблено самовільно, а відповідно – протиправно.

Щоправда, додав посадовець, в суботу та неділю не відбувалися культурно-масові та спортивно-масові заходи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Неправда! На вулицях Вороніхіна і Щусева діти йдуть до шкіл №17, 18 і №23 вперемішку між машинами. Пішохідної частини ніхто не торкався розчищати.
Відповісти
Останні новини
На Київщині ‒ повінь. ВІДЕО
19 березень, 2013, 08:21
У Луцьку діти вчилися попри негоду
19 березень, 2013, 07:40