«Ревізор» відібрав у луцького готелю відзнаку. ВІДЕО

«Ревізор» відібрав у луцького готелю відзнаку. ВІДЕО
Під час зйомок програми «Ревізор» у Луцьку її ведуча Ольга Фреймут не вручила нової відзнаки готельно-ресторанному комплексу «Срібні лелеки» - закладу, який під час зйомок цієї програми наприкінці 2011 року удостоївся такої нагороди.

Нагадаємо, програму «Ревізор» у Луцьку знімали у листопаді 2011. Тоді, окрім усього іншого, Фреймут завітала у «Срібні лелеки». І за результатами «ревізії» заявила, що рекомендує усім відвідувати цей заклад. Про це видала традиційну табличку, яку прикріпила біля рецепції.

Новий візит «Ревізор» зробив у Луцьк на початку лютого 2013 року. А у понеділок, 18 березня програму показали в ефірі «Нового каналу».

Прийшовши у «Срібні лелеки», Фреймут одразу нагадала: минулого разу вона рекомендувала винести з номерів холодильники (холодильник, на думку Фреймут, не вписувався в інтер’єр), замінивши їх на міні-бари, забрати синтетичні килими, прибрати з номерів і коридорів штучні квіти, а також замінити у шафах пластикові вішаки. Фреймут назвала це «планом вдосконалення готелю на 2011-2013 роки».

Повна версія програми «Ревізор» у Луцьку:


Фреймут пояснила: цього разу вона вручає нові відзнаки-рекомендації. Тепер вони не срібні а золоті, і свідчать про нові досягнення. Попередні – це «за минулі роки», і тому уже «не дійсні».

Цього разу під час ревізії ведуча знайшла у коридорі готелю штучні квіти, присікалася до темряви у холі, де не було увімкнуте світло. «Ревізору» не сподобався новий холодильник у номері – це був саме «холодильник з міні-баром», а не власне «міні-бар».

Також Фреймут «придерлася» до синтетичних і замалих простирадл на ліжках. Окрім того, ведуча знайшла на матраці ліжка якусь жовту пляму, а у ванній кімнаті – пил на меблях.

Під час ревізії ведуча відзначила, що вішаки таки замінили, а синтетичні килимки – забрали.

Хоча на рішення це не вплинуло – Ольга Фреймут не захотіла давати нової відзнаки «Срібним лелекам».

«Я прийшла сюди із великим сподіванням, що «Срібні лелеки» виправдають нашу відзнаку. Я рекомендувала «Срібні лелеки» всій Україні. А ви не змогли виконати усіх рекомендацій «Ревізора». Ось ці штучні квіти – це була остання крапля. Вони символізують смерть. Мені дуже сумно. Ці квіти я кладу до ніг амбіцій готелю «Срібні лелеки» Це місце (де висіла відзнака – ред.) залишається порожнім. Ви не відповідаєте рівню, який вимагає програма «Ревізор», - сказала Ольга Фреймут адміністратору готелю.

* * *

Окрім «Срібних лелек», «Ревізор» у Луцьку завітав у піцерію «Фелічіта» на проспекті Соборності, фастфуд ChickenHUT у торговому центрі «Варшавський» (Конякіна, 30), у кафе «Базилік» на вулиці Кавчука, 11а, у ресторан «Файна Ок'райна» на вулиці Шевченка,40, а також у готель Royal Dutch, що у селі Милуші під Луцьком.

Сюжет з Royal Dutch:


«Інтер’єр ресторану «Файна Окрайна» мав би славити Україну, а насправді ганьбить її. Тут мало справжнього. Квіти штучні, вишивка фабрична, і дуже холодно. Тільки я переступила поріг – мені раптом включили українську музику. А до цього грало щось незрозуміле. Багато павутиння. А на кухні я була обурена побаченим. Холодильник ввібрав у себе і їжу, і недоїдки, і якесь сміттячко. Ганчірки так тхнуть, що аж нудить.

Заклад «Файна Окрайна» міг би бути веселим закладом, де гуляють весілля та важливі події життя. Але це місце, яке створює хибне враження про Україну… Тому рекомендувати його «Ревізор» не буде», - сказала Фреймут.

Сюжет з ресторану Файна ОкРайна:


Піцерії «Фелічіта», яка, як і «Срібні лелеки», у 2011-му удостоїлася відзнаки «Ревізора», цього разу, як і «лелекам», не повезло. На кухні піцерії Фреймут не знайшла свіжого м’яса і риби, про які йшлося у меню. А заморожені продукти, заявила ведуча – це зовсім інше. Тому нової рекомендації «Фелічіті» не вручила.

Частина сюжету з піцерії «Фелічіта»:


Натомість цьогорічними щасливцями виявилися Базилік і ChickenHUT. До слова, фаст-фуд у минулій програмі Фреймут повністю розкритикувала, а цьогоріч заявила, що все гаразд.

Сюжет з кафе Базилік:


Частина сюжету з фастфуду ChickenHUT:

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 156
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Смішно. "фелічіта" і "лелеки" недостойні, а "чікенхат" - відповідає усім нормам? Круто! Фреймут на мило. Схоже, власники луцьких модних ресторанів зрозуміли, що "РЕвізор" не вартий оплати... Зате з її програм ми знаємо, що в нас погані ресторани "Фелічіта", "Лелеки" і "Корона Вітовта", а от в "Чікенхаті" супер-рівень":)
Відповісти
Тож по рівнях і оцінювали. Ресторан, фаст-фуд, піцерія - їх не можна ставити в один ряд.
Відповісти
А де саме тi срiбнi лелеки находяться?
Відповісти
де де..в гнізде
Відповісти
светочка, тож розуміти треба, лелеки позіціонує себе як "ресторан-готель", а чікенхат- то фаст фуд, не порівнюйте хрін з пальцем. Всьо вона прально робить.
Відповісти
то якого біса у чікен-хат пішла перевіряти повторно, а у Корону Вітовта - ні! добре там їй грошенят підкинули, у 2011 році інтнрєр фаст-фуду був нікудишній, а тут раптом, через два роки - "лаконічний та оригінальний". Фу Фреймут, нікудишня з тебе акторка
Відповісти
Горіла сірим пламям ваша Корона вітовта. Там убожество як і скрізь у луцьких ресторанах. Огида. Краще б вона не приїжджала, бо дуже стидно за місто своє.
Відповісти
Нічого собі, ви мабуть провокатор )) Якщо Корона Вітовта убожество, хотів би я на вас подивитися... У вас мабуть не вистачає горшей на нормальний заклад, тому і паклюжите ЛУцькі заклади! Та вам соромно має бути, ви ж живете в цьому місті і маєте підтримувати Луцьк! Ви зрадниця !!!!!
Відповісти
чого смішно?
для фаст-фуду - достойно витримали на цей раз.
для "супер" ресторану "хвеличита" написати в меню свіже а подавати заморожене - не що інше, як наі..лово, по ціна там як за ДУУУУЖЖЖЖЕЕЕ свіже мясо чи рибу.
правильно відібрала, погоджуюсь.
от якщо ви у ювелірному магазині заплатите за кульчики з діамантами, а там звичайне скло - ви тоже скажете що це нормально?
викрила їх на обмані, ДАЛА шанс виправити, але ...як дурили наівних лучан, так і дурять.
Відповісти
А ви звернули увагу, якою "несподіванкою" став візит Фреймут до "Базиліку"? Адміністратор стояла одразу напоготові мало не з халатом і одразу повела Ольгу на кухню. Ну зовсім несподіванка))))) Передача стає явно не такою, якою себе на початках позиціонувала...
Відповісти
кльове "завіденнеце", шкода шо "на районі", а не в центрі.
Відповісти
ну мабуть зацікавили олю...ви ж розумієте
Відповісти
В "Базиліку" завжди так зустрічають відвідувачів. І це дійсно дуже гарний заклад.
Відповісти
то правда!!!
Відповісти
Просто цього разу тій жебрачці ФрейМУТЬ не дали баблосиків у "Срібних лелеках" от вона і образилась та забрала нікому не потрібну відзнаку.
Відповісти
молодчина Фреймут, так всім і треба, годують чьори-чим, бардак. Ну а цей готель роял дач-це взагалі жахіття-"місце для е№лі", шановні шалави -ласкаво просимо ))), але він не у Луцьку. А всі хто тут пише -шо Олька зараза, то всі робітники харчової промисловості))) Особливо мені "сподобалось" в Окрайні, це тіпа, хтось не доїв, то на потім буде, відповідь : "ну ,да" -ахіреть, ще й так здивовано, тіпа "в порядке вещей"...ойянімагу)))
Відповісти
ти нещастя, трохи роби різницю між харчовою промисловістю та закладами харчування і готелями. Теж мені поціновувачка шоу "тупий ще тупіший".
Відповісти
і йди вари борщі)))
Відповісти
заспокойтеся пані директор окрайни чи лелек, пох., про яку різницю йде мова, це всеодно, що шукати різницю між вказівним пальцем правою й лівою руки))
Відповісти
Для особо одаренных объясняю, пищевая промышленность занимается производством продуктов питания. А общепит - относится к услугам, и в сферу его деятельности входит организация питания населения в ресторанах, столовых, барах итд итп. Это так, к слову, чтобы голота поменьше умничала. Лучше сидите по своим кухням и обсуждайте примитивные шоу. Все равно, вам с вашими доходами, по ресторанам не ходить.
Відповісти
Уважаемая, голота-по Вашему - это те люди, простой народ, который позволяет себе, вернее их бюджет, отведать заведения ресторанного типа в выходные, либо на праздники, так извините -это 80%, если не все 90%. Ну это проблема несколько политического характера. касательно Ваших высказываний, по меньшей мере -это хамство, а по большому счету, кто там уже упоминал, скорее вы имеете непосредственное отношение к тем завидениям которых "наказали", если бы было по-другому, уверена, что фотка Фреймут у Вас над кроватью бы висела!
Відповісти
так что успокойтесь, возьмите себя в руки, испрате ошибки, хотя с таким настроем и отношениям к людям как к "бомжацкой голоте", у Вас ничего не выйдет!
Відповісти
хоть би одна знайома морда!
Відповісти
100%. Така сама думка!! )))
Відповісти
Фреймут жидівка недороблена. Терпіти її не можу!!!Перестав вживати кисломолочні продукти "Активіа", лише після того, як вона почала їх рекламувати.
Не розумію, у неї освіта "обслуговування ресторанно-готельних комплексів"???Сумніваюсь. Приїжає квадратно пика києвлянка і починає тут розповідати...кочерга тупа!!!
Перепрошую, Шановні, Волинь-постери, але гнати її треба втри шиї!!!
Відповісти
Ай-яй-яй, ви чоловік, а так ображаєте жінку, яка до вас ніякого стосунку взагалі немає. І вам не соромно? В Україні розумні, красиві і успішні люди завжди дратують дурнів. Гнати потрібно таких як ви невихованих і брутальних.
Відповісти
Не соромно))) Це КБО 02)
І Вас Андрію туди куди й Фреймут.
Дякую.Що б вас пером било.
Відповісти
Я буду відстоювати наших земляків "Рестораторів". Приїхала гостроноса дівка лжеблондинкувата і починає вчити життю. Ну не люблю я її...
Відповісти
Андрію!Я коли перший раз попала в чікенхат, і в салаті на пекінській капусті була мошка, то про яку відзнаку Ревізора тут можна говорити?А Ви вже нарешті заспокойтесь і дивіться на речі реально, а не очима Фреймут.Такий самий неопірений гусак, як і вона.
Відповісти
Оксано, я лише прокоментував повідомлення те, як особа чоловічої статі зневажливо відгукується про жінку, яку він взагалі не знає. Я на подібні речі, чи то пак шоу, завжди реально дивлюся. Я маю особисту думку про цю передачу. Вона аж ніяк не є позитивною. А гусаком будете обзивати свого чоловіка, бо не знаючи людину писати образи, це лише свідчить про вашу культуру виховання, панночко. Вчіться культурно будувати діалог.
Відповісти
Чуїш ти? Сильно рузумний? Іди бичкам хвусти крути! У нас на ферму таких як ти з руками і ногами заберут.
Відповісти
Дякую за пропозицію! Але я думаю, що ви там в себе на фермі і без мене обійдетеся. Я краще у своєму місті буду займатися більш кориснішими справами. Сильно розумні люди завжди дратують дурнів і ви, певно, не виняток.
Відповісти
Андрію!Та скільки вже від Вас можна слухати ту тавтологію?Сильно розумний, сильно розумний...Насправді Ви інтелігент недороблений!!!А на ферму Ви зря не хочете, там розумних в корівник набирають, замість бичків.)))
Відповісти
Оксаночко, вже б постидалися таке писати. Не знаючи людину ображати і посилати невідомо куди, це вас так мама з татком навчили? Особисто я, щиро бажаю вам і всім іншим хто з вами на фермі працює успіхів і удачі! Жийте і поживайте з вашими коровами на здоров"я.
Відповісти
Ну не треба вже аж так ))
Відповісти
А Ви помітили які всі адміністратори в зачісках та з макіяжем...не вірю що вони кожен день ходять до перукарні...фелічіта, базилік...
Відповісти
Нормальная программа. Хоть кто-то может заставить двигаться наших "бизнесменов". В Базилике реально приятно. Согласен, что "Лелеки" испортились - пару лет назад там лучше было. Я так понял, все, кто критикует, те или владельцы попущенных заведений или будущие барыги, которые будут лишь набивать карманы и которым пофиг на людей.
Відповісти
кот 100%
Відповісти
В Базиліку так завжди. Завжди всі із зачісками. Я так часто буваю, бо живу в тому районі, так що не думаю, що адміністратори знали про приїзд.
Відповісти
на роботу всі нормальні люди з зачісками ходять щодня, це не показник
Відповісти
Ми були в них то там спиталися чи платили і видали Олю)
Відповісти
Але все ж таки вважаю,що з Фелічітою і Срібними лелеками вона трішки загналась, чи що. Причепитись до штучних квітів. Ну кому вони там заважали? Здається нікому. Чи свіже м"ясо. Мені здається, що у кожного вдома є заморожене м"ясо і ніхто не кривить душею і його їсть. Я не згідна з цим рішенням Ольги. І Чікен хат,як на мене, то було за що нагороджувати. Не знаю, що їй там так смачно було.
Відповісти
ну канечно!
якщо м"ясо ЗАМОРОЖЕНЕ, то і в меню треба писати - М"ЯСО ЗАМОРОЖЕНЕ, а не свіже, це обман споживача.
якщо вам замість соку фреш принесуть сік з пакету ви теж будете язика тримати у дупі і співати діферамби ресторану, бо вас надурили, але гарно посміхнулись?
Відповісти
телебачення-це обман.
Відповісти
"Курнику" давати відзнаку за те, що там не давали знімати - бздура.
Відповісти
Не можна тільки керуючися своїм суб"єктивним смаком робити висновки, як це робить Фреймут. Не подобаються їй штучні квіти - але ж це суто її думка. Варто було б якихось експертів залучати, щоб була фахова думка, а не "леді-офіціантки" з британського ресторану. Королевна, блін))))))
Відповісти
Зіпсується ваш "Базилік" так само як всі з часом)))
Відповісти
И чего же вы такие наивные? Детский сад, ей Богу.
Відповісти
порадував тєльонок в роял дачі -синок власника,таке одоробло перелякане в навушниках. срамота-лохонулись по повній-і подєлом-за цей могильний склеп 40 грн.ужос)
Відповісти
Потрібно було все ж таки дати відзнаку Фелічиті, тому що всі ресторани, кафе, бари, в основному, заморожене м"ясо використовує. Я сумніваюся, що і надалі Фреймут буде відбирати чи взагалі не давати відзнаки, тому що м"ясо морожене. А Чікен Хат смішно давати було золоту відзнаку. Шкода, що вона в центрі по закладам не пройшлась.
Відповісти
питання не в тому, що всі використовують, питання в тому, що не всі в меню пишуть "свіже".
майже всі заклади просто вказують набір інгридієнтів і все. тому не надо ляля, написали свіже - несіть свіже.
Відповісти
згоден. В чікенхаті пєрєпуганих свинюшок на кухні попередили і ті навели шмон. чікенхат пробашляв - інакше торба була б
Відповісти
Просто очевидно вона зайшла вранці, коли ще, мабуть, ніхто заклад той не відвідав, от і було чисто. Зайшла б вона під вечір, то була б шокована, якою олією вони смажать картоплю.
Відповісти
Давайте у Фреймут дома РЕВІЗОР проведем)))
Відповісти
Лушпінь, вона показувала свою квартиру рік назад. Там все ідеально.
Відповісти
Так ідеально як і в тебе вдома.
Відповісти
Тупе створіння, яке позиціонує себе високо-високо!
Задовбала своїм "тиканням у рукавичках". Дійсно, спочатку проект був цікавим та вартим уваги, а тепер - "фіхня"...
Відповісти
А ви бачили багато програм про столичні заклади??? Правильно! Ні. Тому що київські ресторатори її не пускають, оскільки у неї не має, а ні досвіду, а ні практики, а ні знань. А робить рейтинг програми, на новому каналі, лише перевірки в провінційних містечках... от і всьо. Погодьтеся!
Відповісти
Файна Окрайна - фуууууууууууууууууууууууууууу! І дівки в вінках - як дурочки. Невже власник не бачить, що це смішно?
Відповісти
І до її візиту любій пересічній людині було зрозуміло що "Роял Дач" це ще та конюшня!!!
Відповісти
Скажіть їй дякую, що вона взагалі приїхала в ваше село, сіра маса. Ця передача опозорила ваше смт на всю Україну. Нехай всі бачать який у вас гальмовий сервіс. Тільки й гарного, що замок, а все інше село забите. Офіціантки і повара селючки й селюки рідкісні, а одяг, несмак. Вона приїхала і поїхала, і ще побачить 100 таких сірих міст, а живе вона в Києві, а ви в своїй берлозі.Сидіть, мовчіть і радійте, що хоч раз вас показали по ТБ.
Відповісти
Слухай, в нас тут вже є одна скажена "Лучанка Сьогодні, 10:51", то ти хочеш її партнером стати?
Відповісти
дуже треба, щоб нас у тєлєк упіхнулі. жили без цього і далі жити будемо, не бзди.
Відповісти
Ого) С-ки написаного)
НІКОМУ, ВЗАГАЛІ, НІКОМУ НЕ ТРЕБА БУЛО ДАВАТИ ТУ ВІДЗНАКУ!!!
ФЕЛЧИТІ ДАВНО ВЖЕ ПОРА СЕБЕ ПОЗИЦІОНУВАТИ ЯК "ХАРЧЕВНЯ", з тими складникими,які вони людям пропонують,хто не знає-це так давно вже,я давно вже там піццу та салати намагаюсь не вживати.
Є Оттімо Чібо, де чудова піцца, та салати не погані були в Базиліку...,але теж відзнаку нема за що давати, адже там пише,що салат Цезар з оливковою олією,а він з соусом кальве, то за що ми платимо???Тим більше місце розташування-не відомо де.
На рах. Корони Вітовта-це просто вже бренд і все, а як там що роблять, повірте, нам не відомо, саме місце розташування дає "статність" даному закладу.
Срібні Лелеки..., після тогорічного ревізора-ЗАЖРАЛИСЯ!!! ПЛАСТМАСОВІ квіти??? В селі таких речей вже в людей нема, якщо Ви мешкаєте в Луцьку,то пора селу вже виходити з Вас, такі речі не допустимі в приміщенні!!!
В Луцьку, нажаль, нема тих закладів, де було б все ідеально... Таким був Базилів місяць-два, як відкрився,зараз він на 4-, треба було і "Маску" перевірити, вони теж собі ціни скласти не можуть, ні одного зауваження не можуть сприйняти адекватно, там взагалі ціни космос, а беруть за салати аля "Пекельна кухня 1-2"!!!Не більше того.
Тому, Оля, нормальна, але їй треба вчитися ще історії...БО ВОЛИНЬ ДО АВСТРО-УГОРЩИНИ НІКОЛИ НЕ ВІДНОСИЛАСЯ!!!
І НЕ ТІЛЬКИ ЇЙ, А ВСІЙ ЗНІМАЛЬНІЙ ГРУПІ!!!
ПІДСУМУЮЧИ-НІХТО ОЛІ НЕ ЗАПЛАТИВ В ФЕЛІЧИТІ, ТОМУ ВОНА ТАК І ВЧИНИЛА, адже Фелічита не має того рівня,що був в неї колись, Базилік-проплачений, а там зустрічають в принципі завжди так,буває що і не так, а буває,що так... Чікен Хат-ну ще раз перервірить, а от Лелеки-обкакалися))).Зарплату вищу людям дайте і менше "Понтів" нема чого!!!
Відповісти
О, наша місцева навіжена з'явилася. Давай, давай ми вже всі поржали, де ти там ще свою маячню лишила?
Відповісти
Про який рівень Олі ви говорите якщо вона не знає що з замороженої телятини роблять карпачо відкрийте вікипедію
Відповісти
Традиционное карпаччо готовится из говяжьего филе, тонко нарезанного с помощью острого ножа или специальной кухонной машины.

Для лучшего нарезания мясо предварительно помещается в морозильную камеру или обжигается.

воно не зберігається в морозильній камері, а підморожується для поліпшення саме НАРІЗАННЯ на тонкі шматочки.
до речі, можна ще й обпалювати, правда морозилка для цього не згодиться))

не перекручуйте, тут вам народ, як у себе в закладі, обдурити не вдасться, навіть маніпулюючи та підмінюючи поняття.
Відповісти
і на додаток:

В оригинальном рецепте Чиприани, который до сих пор используется в «Harry’s Bar» для приготовления карпаччо, мясо перед нарезкой не замораживалось[1]:216, а соус к блюду состоял из лимонного сока, молока, майонеза, вустерского соуса и свежемолотого перца[1]:241.

ну то ви може спеціальну бровінську вікіпедію читаєте?
Відповісти
Карпаччо изобрел Джузеппе Чиприани (Киприани), владелец знаменитого Harry's Bar в Венеции. Бар был основан в 1930 году. В этот бар любили заходить Эрнест Хемингуэй, Сомерсет Моэм, Ротшильды, Аристотель Онассис и Мария Каллас, Чарли Чаплин, а позднее - принц Чарльз и принцесса Диана. История гласит, что в 50-х годах прошлого века одной из почетных гостей бара была графиня Амалия Нани Мочениго. Врач посоветовал графине, у которой была анемия, есть много сырого мяса. И Джузеппе Киприани придумал для нее карпаччо. В то время в Венеции проходила выставка венецианского художника эпохи Возрождения Витторе Карпаччо. Картины этого художника отличались обилием красного цвета, и карпаччо было названо в честь него.

ще питання будуть?
Відповісти
Браво, нарешті ви оволоділи мистецтвом копіпаста.
Відповісти
дякую, але цим мистецтвом оволодів ще у 1995 році, коли де хто компа на малюнку тільки бачив.
тому ваш сарказм мені до лампочки.
Відповісти
Доречі відео коли Оля дзвонила до Ектора і запитувала про заморожене м"ясо не війшло в програму тому що Ектор сказав що це нормально
Відповісти
цей сюжет є на ютюбі, ектор сказав - НЕ НОРМАЛЬНО, та додав, що купити м"ясо кожен день не є проблемою для нормального ресторану.
Відповісти
https://www.youtube.com/watch?v=yoYqAaekBQ8

дивитись з 1:06:57
Відповісти
Арам Мнацаконов сказав, що не можна, а Ектор Хіменос Браво сказав, що можна. Читай уважно
Відповісти
І де ви там бачили того Ектора чи точніше чули? Ви що вже взагалі збожеволіли, люди!
Відповісти
опозиція каже, що херово живемо, а позиція каже, що навпаки, одні пакращення!
так і ваші арами та ектори, кожен свою кухню хвалить, але зрозуміло кожному українцю без закордонних порадників, що СВІЖИНА то є СВІЖИНА!!!
як із свіжини ковбасу пальцем пхану зробить баба, то вам не один базілік чи тарантела чи хвелічіта не зробить.
тому не гвандіть, зрозумійте, шоу то є шоу!
Відповісти
А ви що працівниця того закладу чи що? Чим можете це довести?
Відповісти
Ектор і Арам це дві різні людини
Відповісти
Таня, ваша Фелічіта взагалі втратила інтерес, бо з"явилася у місті нова мережа піцерії - це ТАРАНТЕЛЛА! Там завжди смачно і дешево і багато різних акцій вигідних, а у вас, по-перше: дорого, а по-друге: не смачно. Так що вам пора задуматися над вашими помилками,що навіть "курятник" отримав відзнаку, а ви втратили. Пора закриватися вам або виправлятися.
Відповісти
Не смішіть піцерією Тарантелла. Піца ж там взагалі не смачна
Відповісти
Дуже смачна. Я просто в шоці, що так дешево і так смачно. Та ще й персонал хороший. А ваша Фелічіта, то повний лохотрон.
Відповісти
Мене дратує той факт, що приїжають столичні перці і вчать нас як жити.
І це стосується не тільки Фреймут. Погоджуюсь з тим, що у ВІП заклади столиці її не пускають.
Відповісти
Та ти повинен її за це на руках носити, що вона приїхала до тебе в село і показала в якому убожестві ти живеш і де ти можеш поїсти і риганути. Ваш сервіс і мізинчика не вартує столичних генделиків, не кажучи вже про ресторани. Якщо вона тебе дратує, то значить вона тебе все ж таки зачепила за живе. Твоє ставлення до неї аж ніяк не може вплинути на чистоту файни-юкрайни, чи порностудії в роял-дач. Стидно навіть подумати, як в такому смт можна жити. Вам треба всім задуматися над тим як ви всі живете, а не обзивати Фреймут і винити її в тому, що у вас галімі заклади.
Відповісти
А твоїй лікарні умови кращі? ггггггг
Відповісти
Ти спочатку в своїй лікарні наведи порядок
Відповісти
Живемо ми прекрасно в своїй провінції.І заклади у нас чудові. Тільки чомусь такі як ти придурки до нас і лізуть.
Відповісти
Ага, бачили ми ваші заклади. Таракани, курники, причаровані повара, проностудії і тому подібне. А на рахунок придурка, то лише твоя захисна реакція, бо іншим чином пояснити твою реакцію на мої слова не можна. Думайте над тим, як вам втретє не зганьбитися, коли Фреймут приїде. Хоч у місті по пирибирайте, а то з першого ролику взагалі видно, що кури точно у вас таки живуть.
Відповісти
Вельмишановний, неЛуцький, ми прекрасно знаємо такі гарні райони як троєщина, борщагівка, виноградар, де є необмежена кількість закладів ВІП класу Роял-Ригаловка-Ленд. Наше місто Луцьк у 2003 році було визнано як "Місто благоустрою в Україні №1"...Тому столичний перець їж пластмасовий хеппі міл у шмурдяку - Магдональдсбебебебе та вареники з мухоморами в Швидко. А ми з Луцька будемо їсти хороший шашлик в Казбеку і пісяти на багатоповерхівки у спальних районах твого міста.
Відповісти
А це свідчить про ваш рівень провінційного бидла, яке приїжджає і смітить, підсикає, влаштовує крадіжки і кримінал в супермаркетах столиці. Сидіть там і не позортеся. Можете взагалі Новому каналу заборонити вас показувати по телебаченню. А про райони які ти написав, то всі знають, що там приїждже било живе, яке понаїжджало от з таких сіл як ти. Ліміта необтесана.
Відповісти
Так все вірно. Ми розводимо таких Лохів як ти на бабки))))
Відповісти
Шановний ви так говорите ніби у вашому місті немає поганих закладів, а я впевнена що є, навіть і гірші та набагато більше ніж у нас. А для того щоб щось говорити, потрібно спочатку побачити місто, побувати у ньому. Тож слідкуйте за своїм містом, там є над чим працювати.
Відповісти
Софія, звісно у нас більше закладів ніж у вас. Є хороші і є й погані. Справа в тім, що, якщо ви запрошуєте в соцмережах столичну журналістку з ревізією, то запрошуйте її у більш пристойні заклади, щоб вам самим же потім соромно не було. Що окрім курятника і порноготеля, та ще й ресторану в якому поховалися, мабуть зі всього світу таракани, бо ніде їх вже тепер немає, у вас в місті нема більш пристойних закладів? Я так не думаю. Самі закликали її до цих ваших курятників, тепер самі й обурюєтеся. Шукайте причини в собі, в своєму місті і в своєму нікчемному сервісі, а не в Фреймут, бо вона тут точно не житиме.
Відповісти
Особисто для мене взагалі не зрозуміло, як взагалі обираються заклади для перевірки. Я в цій передачі вперше почула про такі заклади, як файна окрайна і роял-дач, хоча в Луцьку вже живу дуже давно. А заклади, які відвідую я і всі мої друзі, жодного разу в передачі не показували.
Відповісти
Заклади обираються за порадою телеглядачів на сторінці Фкйсбук і на сайті Нового каналу. Люди залишають рекомендації, щодо відвідин закладів свого міста. Тож Оля не з проста пройшлася по вашим забігайлівкам. А те, що ви не знаєте достатньо точно свого міста, то це вже ваша проблема.
Відповісти
Її вже "поносили на руках" в Івано-Франківську.
Відповісти
Всім добрий вечір! Бажаю всім обрати свій улюблений ресторан і відвідувати його з великим задоволенням. І не варто нікого переконувати де добре,а де погано.
Відповісти
Ззадоволенням провірив би квартиру фреймут)))
Відповісти
Ой, хто вас зачіпає? Я вас прошу! Отямтеся і вже нарешті заспокойтеся писати різну бурду. Доїть свого чоловіка за одне місце.
Відповісти
От Ви і показали своє справжнє обличчя.)))А Ви мого чоловіка не чіпайте, чіпайте свою вертихвістку.)))
Відповісти
Я свого обличчя вам не показував. Панночко, то, напевно, вам наснилося.
Відповісти
То й добре, що не показували.Мені такі страшилки не сняться.)))
Відповісти
Ага. Так-так. Іди в курятничок поклюй пшенички, чи може піди тараканчика з"їж в своєму базилічку. А потім іди до того порноготелю і розважайся з бабами з файни-окрайни. От тільки не ображайся на мої слова, бо ми всі бачили ваші курячі реалії. Тому заперечувати тут нічому.
Відповісти
Хворий, не бешкетуйте, дах скоро відремонтують і ми вас знов повернемо до палати, підлікуємо трохи.
Відповісти
Ну, если тебе нечего мне сказать больше, ну так продолжай и дальше строить из себя дурачка. У ваших краях я так вижу много таких как ты.
Відповісти
Никогда не думал, что люди доживуться до того, что будут себя ассоциировать с курицами. А тараканы, так это же вообще находка какая. Всё таки у вас там точно не всё как у людей. Мне вас жаль...
Відповісти
Якщо судити лише по передачам, то київські заклади нічим хорошим від луцьких не відрізняються.
Відповісти
Нелуцкий, так дійсно ми живемо і насолоджуємось нашим чудовим містом, заробляємо гроші і на вихідні їздимо до столиці повисіти, щоб не смітити в своєму місті, а дати можливість таким як ти заробити грошей і лишити ПАЛТАШКУ на чай. Бо серед тих камяних джунглів отакі орангутанги генномодифіковані як ти і народжуються! Так що живи у своїй пожиттєво кредитній квартиріс і катайся на метро до конца житкі.

Відповісти
Да ты хотя бы денег насобирай на один только чай в киевском баре. Это тебе не курятник ваш за 35 гривен.
Відповісти
Чай привіз собі з цейлону (Шрі-Ланка). Дуже смачний, не столична бадяга для столичних лохів. Можу тобі вислати декілька листочків - понюхаєш? До чаю ніжна кориця з ОАЕ, натираю на тертку (натур продукт), не в пакетику як звикли столичні лохи. Тому гнобливий кИЄВЛЯНИНУ пакеда.
Київський бар)))))))))))))))))))))))))))На автовокзалі ВДНХ))))
Відповісти
Мені на автомобілі простіше)))
Відповісти
мы в европе пьем чай чаще, чем ты в туалет ходишь.
нам до границы в два раза ближе, чем до столицы, так что не пыжся, видали и не такое.
а по поводу чая по 30 грн в киевских "барах" - так то ж для тебя, глупого, чтоб ты хоть както выпендрется смог, аж 4 бакса за кипяточек с тырсой :-)
а нам это не нужно, т.к. в хорватии мне не западло 25 евро за обед отдать, свежая дорада на гриле с настоящим пивом и крем супом того стоят, но тебе ущербному аборигену каменных джунглей не понять этого.
а по поводу общепита - ни один арам, аврам, абрам, эктор, протектор или хуан карлос де пиздоль не сварят борщя лучше моей мамы, потому что она это делает не за денги, а для детей своих с материнской любовью, которой тебя, ввиду активной жизни столичной, лишили сразу после отлучения от самого первого молочного бара.
Відповісти
вибач трохи попутав)
Відповісти
та і ти не ображайся, всяке буває, головне що ми своє місто принижувати не дамо)
Відповісти
Ну не хотів пантуватись, але мушу... Хорватія для мене не екзотика,а 25 ойро за обід це ти по жлобському Хаваєш! Цієї осені в бархотний період відвідав декілька місць в хорватії Спліт жив у готелі La Meredian, Шибеник жив у Ivan Hotel. Можу вислати фото)))Тому про твій напівбомжацький обід за 25 ойро - мене не дивує. Доречі привіз пляшку вина з приватної колекції 2000 року, яку придбав у Шибинеку за ціною твоїх декількох обідів)))
Чувак ти походу жлоб з Троєщини)
Відповісти
чувак, ти походу хам, та ще й неуважний.
Відповісти
Ще один столичний?
Відповісти
Знаешь, мечтать не вредно, а вредно не мечтать. Может ты и был в Хорватии, то столько уже вонизма от тебя про это. Не, ну, вы точно курячий город, убеждаюсь всё больше и больше, это, знаешь, когда курица снесёт яйцо, то от неё столько крика, так и ты со своей Хорватией. Один раз съездил, а трындишь по полной. Заметь, я не хвалился, где я побывал, потому что я имею тебе больше чего сказать по сути, а тебе видно, кроме как похвастаться передо мной сказать нечего. Ты даже ничего путьового в защиту своего города не написал. Продолжай выпендриваться и дальше, может местные курочки тебя здесь и заприметят.
Відповісти
да ты успокойся! Ты че такой злой, спермотоксикоз? понимаю, весна на носу. Слух уважаемы, закройся ужО, вот бля не угомонный, до пол. второго ночи строчил))) Люди - лечите головы, так много идиотов и так мало патронов.
Відповісти
что значит "ничего путьового в защиту своего города не написал"...а с какого хрена мы должны защищаться, опрадываться, и самое главное перед кем, да и тема по общепиту?! Есть много хороших кафешек, типа Дядя Пицца, Буфет...где в 35 грн., точно не повеселишься. И еще, чем больше город, тем больше грязи и людей это также касается, ты тому подтверждение!
Відповісти
у всей твоей семьи пальцев не хватит на руках и ногах пересчитать, где я был.
а в защиту города скажу тебе самое главное - Луцкий замок Любарта изображен на купюре 200 гривен.
а теперь найди свой киев..))))))))))))))))))))))))
Відповісти
Что значит понимаешь, значит у самого токсикоз, что ли, видно судишь по себе? И к твоему же сведенью весна уже как месяц, помоему ты потерялся. Чувак, да ты больной по ходу. Ты сам с собой общаешся, что ли. Я то думал, что ого и я луцк - это два разных петуха, а оказываеться, это ты сам себя выгораживаешь. Ну, ты и придурок! Вообще, мне всё рано наплевать на ваш город, где и на какой купюре он изображон, просто случайно вчера наткнулся на ваше куткудаканье в соцсети на страничке Ревизора и я был в шоке, что люди, которые сами же припраживали Фреймут к своим же курятник, тепер ёщё и сами не довольны, мол, Фреймут дура, столичная блондинка. Ещё раз повторяю, будьте вмнимательны к тому, что пишете в соцсетях и приглашайте столичных журналистов в пристойные заведения, а не в курятники и тому подобное, что бы вам же самим потом стыдно не было. Счастливо вам оставаться!
Відповісти
))) даааа, насмешил, не знаю с какими тараканами приходится тебе же бороться в своей стукнутой башке, но точно знаю они невероятных размеров))) По -поводу приглашений вообще впервые слышу, уж в Роял Дач ее точно никто не приглашал, более чем уверенна. Но мне то нравится Фреймут, перегибает иногда, но к примеру в Окрайну я точно больше никогда не пойду. А с тобой, малышь, отдельный разговор, так как ты переходишь на личности, бойся, прокляну - мало не покажется! (:
Відповісти
ну те що ти півник нас не дивує, бо дуже вже ти у курках розбираєшься, коли вони кричать, а коли нє.
ми не захищаємо поганих рестораторів, ми не виправдовуємо фреймут, ми просто не даємо київському півнику кукарікати на наше місто.
а зверхність київських мажорів нас не дивує - у вас там є в кого вчитись, одні пакращувачі чого варті.
Відповісти
Прочитай вище повідомлення, які твої земляки пишуть на Фреймут, як вони обурюються з приводу ревізії. А причина то не в Фреймут, а в вашому нікчемному сервісі. Щодо курочок, то це ви скоріш за все розбираєтеся, бо не я писав про натуральні курочки і силіконові. Я лише констатував факти, побачені після передачі Ревізор. Щодо "покращувачів", то і у вас там їх, певно, вистачає. І, до речі, щодо купюр, то це смішно вважати головним аргументом для захисту свого міста. На це я тобі можу відповісти тим, що Києво-Могилянська академія зображена на п'ятсотгривневій купюрі. Якщо ти ніколи їх не бачив, то хоч в інтернеті подивися.
Відповісти
та харошь уже, разщебетался, щя народ с работы прийдет, получишь)))
Відповісти
Хах, "ого", "я луцк", теперь уже превратился в "ёлку-палку"?
Відповісти
что курим? отсыпишь?))
Відповісти
Це я! А тебе глючить! Пробий АЙПІ адресу рагуль! Чи тобі не знайоме за звучанням слово АЙПІ (на англійскам ІР (не іер))?
Відповісти
На жаль, ваш сайт такої послуги не надає. Мабуть, ще не додумалися до такого. А на рахунок тлумачення англійської, то це ти видно по собі судиш. Напевно, перший раз як побачив ці літери так і подумав.
Відповісти
кумедний ти, столічний мальчік :-)
Луцьк місто свободи, заторів майже немає, на природу за 20 хв. хоч в ліс, хоч на озеро доїхати можна, ціни помірні, до кордону близько, люди живуть і в київ не рвуться.
знаєшь чого?
бо є цікава статистика:
Якщо говорити про регіони, то найбагатшим також є столичний - у Києві та області зареєстровано 34 650 автомобілів з мажорного списку (трохи більше 30% від загальної кількості). На другому місці Дніпропетровська область, тут нарахували 6913 (близько 7%) крутих машин. Цікавим є той факт, що Волинська область з незначною щільністю населення, обійшла багатий промисловий Донецьк, на Волині 6350 VIP-автомобілістів (5,8%) від загального чіслав країні).
так що хлопче, думай про свій київ, а нам і тут файно, без ваших чаїв за 35 грн. )))))
Відповісти
юмніца, пітримую, мої знайомі по роботі київські дяді і тьоті, заробляють гроші в Києві, а бухають і гуляють в Луцьку))
Відповісти
додивився, молодець, так щоб ти до кінця зрозумів, то ту 500 якраз і випустили через пару років після виходу 200, бо було соромно, що Лучеськ Великий на найбільшій купюрі країни.
через це і не з'явилась 1000, бо знову київ малювати гівняно, і на 2 місце відсувати не хочуть :-)
Відповісти
Не знаю, не цікавився, тож перечити не буду. Але готельно-ресторанний сервіс у вас найжахливіший і це факт. Скільки дивлюся цю передачу, а такого як у вас ще не бачив. Навіть у райцентрах, яких вона побувала, такого позориська не було. Може ти не знаєш, то я доводжу до твого відома, що у Києві найбільше пам"яток архітектури серед міст всієї України, тож нам є що показати і не тільки на купюрах, а й туристам із різних країн.
Відповісти
Борьба не на жизнь, а на смертьменя терзают смутные сомнения...товарища Нелуцкого обидели в Луцке, хто тебя обидел, зайка, тронул хто? Кофейку не долили, обсчитали где то, а может тебе мордень намылили? Глубоко-обиженный мальчик, едь себе в Киев, и радуйся жизни. А Фреймут явно не по тем местам ходит, ну дык это ж шоу...так что все расслабтесь, сегодня пятница, выберете место куда пойдете, и хорошо Вам всем там отдохнуть!
Відповісти
Нет, ёлочка, не угадала. Я в вашем городке не был и после увиденного не поеду ни за что, дай друзьям своим не буду рекомендовать туда ехать. Кроме того, что там у вас сервис ужастный, то ещё й люди примитивные. Я на западной Украине был только во Львове так там есть на что посмотреть, а ехать в ваше местечко ради замка и файны-окрайны, поверь, както не очень хочеться.
Відповісти
ну вот и славно, хотя раскрою тебе, мой маленький козлик (любя), одну тайну, "гавняные" заведения и людишки есть всюду, и у нас и у вас, но поверь мне, хорошего намного больше. А что кассается заведений где побывала Оленька, "клянусь пионерским галстуком" 30 лет с перерывами прожила в Луцке и не разу не была там где была Фреймут. Хотя "Базелик" меня заинтерессовал, несмотря на то что это спальный раен. Уверяю тебя, что кроме Замка и этих несколько "колхозных" заведений, есть где гульнуть, где хорошая музыка, обслуживание и "правильные" люди. (;
Відповісти
"Базилик"
Відповісти
Не може, а був.
У нас хоч курочки натуральні, а не такі як у вас силіконові.
Взагалі то курка не кричить коли знесла яєчко, тебе надурили!
Та що тобі сказати...так видно що 4 класи середньої троєщинської школи...
Взагаліто наша палеміка і є захистом мого Міста гопнику...тільки твій обдовбаний моцк цього не може зрозуміти)
Відповісти
Останній пост. Люблю Луцьк.
Відповісти
Тогда может тебе стоит побольше высовываться из дому, что бы побольше узнать свой Луцк. Пройдись при параде, надень галсучек и пойди покушай тараканчика в своём Базиличке. Вот на счёт того, что у вас есть нормальные заведения, так я уже сомневаюсь. Надо было раньше рекомендовать журналистке нормальные заведения, а не отели с похоронными цветами, генделики с таракашками и курятники.
Відповісти
Так и не поняла, кому это адресованно, но если мне, то вопервых, какого я должнА одевать "галстучек" ))) Думала вначале показалось, но вот теперь четко видно, тебе лет 15 (с половиной), это по максимому, но развитие явно на том уровне, это первое, и если это ко мне всеже адресованнно, то скажу тебе "малышь" так. Нормальные взрослые люди, посещают совершенно другие заведения. Цель диалога, не убеждать всякую "милюзгу" в том что все впорядке в Луцке, а лишь только в том что за твоим "последнем" словом обязательно будет "слово" посильнее и поубедительнее твоего!
Відповісти
Конечно, я это тебе адресовал, ёлочка. Просто там видно лимит ответов закончился, вот по этому моё сообщение оказалось внизу. Писал я тебе про твой пионерский галстучек, которым ты клялась. По поводу того сколько мне лет, ты никогда не узнаешь, так как и я не узнаю сколько тебе. Но, по моему, судя с твоего лексикона, наверно, не много. Заметь, я тебя ещё ниразу не обидил грубым словом, а ты в каждом сообщении пишешь о гадостях и фекалиях. Значит это соответствует о твоём маленьком развитии и о том на сколько твой словарный запас мал.
Відповісти
на счет возраста, я ничего не скрываю, четко в предыдущем сообщении написала "30 лет прожила в Луцке", и о пионерском галстуке не все помнят; а то что ты обделен чем-то, либо обижен -это просматривается в каждом сообщении; что касается моего "лексикона" - это абсолютно мое дело как, и с кем мне его применять, ты как никто заслуживаешь его потребления; и на последок, всю "кашу" заварил", милый мой, именно ты, по-этому и реакция, знаешь как на раздражителя. И по-поводу "я тебя ещё ниразу не обидил грубым словом" - вот это правильно, мало ли, береженого, продолжение думаю тебе известно! (:
Відповісти
Подтверждение тому: гальмовий сервіс, сыра маса, селюки рідкісні,
в якому убожестві ти живеш і де ти можеш поїсти і риганути,
провінційне бидло, ваші курячі реалії, курячий город, люди примитивные... и после этого, ты будешь мне что то говорить о лексиконе и обиды грубым словом?!
Відповісти
Ну, вот ты и сам признался, то есть "спалил" себя, что и ого и я луцк и ёлки-палки, всё это ты пишешь. Уважаемый, я тебе и твоему городку искенно желаю процветания, очень хочеться, что бы вы исправелись и позакрывали свои позорные генделики. Больше у меня нет желания общатся с тобой, потому что ты абсолютно не понимаешь сути моих постов. Когда человеку нечего сказать, он всегда переходит на личное и начинает хамить. Хамство порождает хамство, запомни! Когда в следующий раз захотите появиться в подобных шоу, то хотя бы посоветуйте столичным журналистам заведения по приличней. И то, что Оля оставила награды в ваших генделиках, это тонкий намёк был на то, что вы, наверно, судя с вашего галимого сервиса, заслужеваете на то, что бы питаться в курятнике и в ресторанчике с тараканами. Задумайтесь!!! Всего доброго уважаемые, западяне!
Відповісти
Солнышко, ты о чем, бредишь, попей валерьяночки. А то что я выложила в прошлом сообщение, это простой просмотр твоих непутевых коментов, в которых только грязь и оскорбления, по товоему "суть твоих постов". И правильно ты заметил "Хамство порождает хамство", и кому как не тебе стоит запомнить эту истину!
Відповісти
Я искренно написал правду, а на правду не обижаються. Мы все видели ваши печальные и позорные реалии, так что обижайтесь сами на себя. Прочитав, то как вы возмущяетесь и обзываете разыми словами столичную журналистку, я решил рассказать кто вы есть на самом-то деле и что причина вовсе не в Фреймут, а в вас и в вашем сервисе. Так, что истина какраз таки к вам всем относиться и запомните ёё очень хорошо.
Відповісти
"я решил рассказать кто вы есть на самом-то деле"...мы все тут дружненько ржем - миссия этаков, утомилась обьяснять ужО, речь не об Олбге Фреймут, лично я ее люблю, и мне нравится что она делает, касательно тех "завиденей" где она была, коренные нормальные лучаны туда не ходят, ну разве что в феличиту, и то это "районная" забегаловка, кто туда ее приглашал, понятия не имею.
Все возмущения, милый, только лиш, в твой адрес, так как твои оскорбления вообщем Луцку и его жителям. Более того, то что было ранее в других городах, в том числе и в Киеве, вся таже печальная история. Какая страна такие и "рЭстораны".
Відповісти
підтримую. київ має як віп заклади, так і ригаловки.
тому не варто звертати увагу на дитячі репліки псевдогурмана.
ми всі лишимось при своєму, Лучани будуть любити рідне місто, а "зальотні" - хай не їдуть, як не хочуть, ми за вуха не тягнемо))
Відповісти
ПІШОВ ТИ В ДУПУ!!!
Відповісти
не Луцькому
Відповісти
олічка прийдь в м. кіцмань і піди в кафе казковий в піцарію на автобусній і в у катеринку там тоже піцарія але італлянська будь ласка оллічка прийдь в м. кіцмань і проведи там ревізію плиз плиз плиз
Відповісти
В Чікен Хаті подруга кілька днів назад отруїлась ( Кам"янець-Подільський)
Відповісти
Останні новини
«Ревізор» відібрав у луцького готелю відзнаку. ВІДЕО
19 березень, 2013, 07:00