Волинський податківець видурював у підприємців гроші

Волинський податківець видурював у підприємців гроші
Шість років позбавлення волі та конфіскацію майна отримав уже колишній старший державний податковий ревізор Горохівської ДПІ на Волині. Чоловік примудрився близько року «розводити» на гроші підприємців.

Про це повідомив власкор IA ZIK.

На роботу старшим ревізором чоловік влаштувався у квітні 2006 року, але вже через два місяці вирішив, що грошей не вистачає. Тож взявся «видурювати» у волинських бізнесменів гроші.

Жертвами податківця стали п’ятеро підприємців. Отож, улюбленою схемою шахрая було переконати підприємця оформити на своє ім’я банківську позику. Мовляв, податківцям брати кредит не належить. Натомість обіцяв всіляко сприяти веденню бізнесу.

Загалом він спромігся видурити у людей десятки тисяч доларів, хоча в суді встановили заволодіння чужим майном на суму лишень 110 тисяч гривень (за тодішнім курсом це близько $22 тисяч).

Зрештою, суд визнав чоловіка винним за трьома статтями Кримінального кодексу – шахрайство, зловживання службовим становищем та службове підроблення. Суд призначив йому покарання у вигляді шести років позбавлення волі та конфіскації майна. Окрім того, колишньому податківцю на три роки заборонили займати посади працівника правоохоронного органу, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та контрольно-ревізуючих обов'язків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В аналогічній ситуації де шахрайка Кушнір видурила у підприємців гроші на мільйони гривень, шляхом оформлення на них позик, кинула понад 15 банків, Луцький міскрайонний суд, головуючий суддя О., обмежився лише штрафом. траба вміти правильно красти' шахраювати та незабуавати табличку ділення.
Відповісти
Останні новини
Волинський податківець видурював у підприємців гроші
19 березень, 2013, 09:29