Авторитаризм і безглузді рішення, – засновник волинського «УКРОПу» про свавілля в партії

Авторитаризм і безглузді рішення, – засновник волинського «УКРОПу» про свавілля в партії
Член ради Волинської обласної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Максим Воскресенський, який заявив про вихід з її лав, аргументував своє рішення. За його словами, цьому передувало те, партійні цінності зруйновані, а фактичне керівництво організації перейшло в руки людей, які повністю дискредитували себе.

Про це він написав на свої сторінці у facebook.

Максима Воскресенського у партії називали «правою рукою» депутата Волиньради, голови обласної парторганізації УКРОПу В’ячеслава Рубльова. Раніше Воскресенський працював у Луцькому міському відділенні Пенсійного фонду, який з березня 2013 року очолював Рубльов. Згодом же став методистом Волинського державного обласного навчально-курсового комбінату, директором якого теж був Рубльов. Тож очевидно, що партійна діяльність Воскресенського починалася теж під протекцією Рубльова.

На переконання Воскресенського, починаючи з 2017 року, поняття демократії та справедливості в «УКРОПі» почали відходити на задній план, звільняючи дорогу для авторитаризму та безглуздих рішень.
Одним з таких безглуздих рішень Воскресенський назвав призначення на керівну посаду офісу партії людей без партійного членства, а також без досвіду організаційної чи партійної роботи, незважаючи на вимоги районних осередків та представників міського та обласного офісів.

«Це призвело до виходу з лав партії безлічі активних та професійних людей, розвалу організаційної структури та повної безвідповідальності у прийнятті будь-яких рішень.

На підставі викладеного вище, я приймаю рішення про вихід – з лав партії, оскільки не бачу можливості подальшої роботи обласної організації. Прийдешні вибори будуть яскравим доказом того, що демократична структура не буде діяти під тиском та погрозами», - резюмував екс-партієць.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Максим, розкажи детальніше за "авторитаризм". Хто, що, як, яким боком? Завчасно дякуємо. Можеш провести брифінг. Люди валом повалять.
Відповісти
Ніби партія,яка повністю керується зі Швейцарії.Абсурд.Ні .Правда.
Відповісти
Не партія, а секта. Її чекає доля ригів. І це вирішиться зразу після виборів. Слава Україні!!!
Відповісти
Авторитариз в УКРОПІ - це одноосібне правління Товстинюка, який не є членом партії, який обставив себе гнилими, ницими та підлими людьми і править як царьок, немаючи найменшого розуміння про структуру будівництва партії, яку успішно розвалює, його методи це принижиння людей, залякування Укропівців та розподіл грошових потоків в еквіваленті своїм по 1000$ а Укропівцям і в 4 рази менше вистачить, своїх вірних васалів ставить на посади і фактично керує областью та містом, такий собі смотрящій.
В обласній раді - Дубняк, Укроп - Федчик, Фонд - Тарасюк, Поліщук - міськрада, і потягує за ниточки граючи ними, як КУКЛОВОД, всі рішення, які призводили до скандалів, як в обласній так і в міській радах це рішення особисто його, мета повністью дискридетувати людей, які б могли на щось притендувати і залишити себе одного щоб не дати шанс Петровичу когось кудись поставити без його відома, бажання стати мером непереборна, бажання стати Губернатором величезна, зайняти всі посади і царювати, з надійних джерел відомо, що всі районні структури підписались за відсторонення Товстинюка від керівництва партією і фондом, рішення за Палицею.
Відповісти
Останні новини
Авторитаризм і безглузді рішення, – засновник волинського «УКРОПу» про свавілля в партії
06 листопад, 2018, 15:02