Ігор Поліщук вирішив посваритися зі всіма учасниками АТО, – луцький боєць

Ігор Поліщук вирішив посваритися зі всіма учасниками АТО, – луцький боєць
Голова Луцької міської організації Спілки воїнів АТО Волині Олег Кобилинський обурений тим, як влада ігнорує фінансування програми купівлі житла учасникам АТО.

Про це він написав на своїй сторінці у facebook.

Він зазначив, що Ігор Поліщук звинувачує його у заполітизованості і повідомляє про те, що Луцька міська рада не виділить 1 млн грн учасникам АТО на програму 50/50 через те, що 1 млн виділив Андрій Покровський з власних коштів.

Текст допису подаємо без змін і правок:

"1. Я є аполітичною особою. Члени нашої ГО підтримують усі політичні сили, які в тій чи іншій мірі допомагають учасникам АТО і членам їх сімей та членам сімей загиблих.

2. Я не стою на квартирній черзі, хоча і проживаю разом з батьками. Усі мої лобіювання Програми співфінансування житла для учасників бойових дій, пов'язані з численними зверненнями від учасників АТО.

3. У мене немає земельної ділянки отриманої від держави. Маю тільки відмову про те, що я не можу отримати земельну ділянку біля батьківської хати в м.Луцьку, у зв'язку з рішенням Луцької міської Ради від 25.02.2015 року №71/6, згідно з яким земельні ділянки надаються тільки членам сімей загиблих та інвалідам війни І, ІІ групи. Тому видача земельних ділянок учасникам АТО на попередніх двух сесіях Луцької міської Ради вважаю корупційним діянням.

4. Я був присутнім на усіх круглих столах з представниками Луцької міської Ради і озвучував проблеми учасників АТО. На жаль, відповіді чи протоколів зустрічей представниками нинішньої влади не було надано чи опубліковано. Хоча я про дану потребу наголошував не раз.

5. Постійно спілкуючись з представниками ГО інших міст та регіонів, можу із впевненістю сказати, що наше місто робить не найбільше для учасників АТО. Щодо надання житла, то у деяких містах житло надається взагалі на безоплатній основі.

6. Хочу подякувати Ігорю Ігоровичу за те, що він показав своє істинне лице. Мене дивує, що людина, яка позиціонує себе, як майбутній міський голова вирішив через власні амбіції посваритися зі всіма учасниками АТО м.Луцька".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поліщук вчора своїм інтерв'ю засунув палку в "осине гніздо". АТОвці поки мовчать, в очікувані подальшого розвитку подій. Олег від свого імені дав стриману відповідь. Але як тільки тією палкою поворушать, покушані будуть всі!!!
Відповісти
Аде депутат атовець що усрався?
Відповісти
Та полыщук - це пішак, лялька, яку за ниточки дьоргає палиця, тому зрозумійте, це позиція палиці і робіть висновки.
Він в швейцарії за крадені наші гроші живе
Відповісти
АТОвці!Ви ж вояки!Не можете цього прищавого ввечері "провести" до дому,щоб потім він з місяць гумові штани носив?А після цього звернутись в військомат,на предмет призову Поліщука в армію з направленням в АТО.Тоді він буде мати життєвий досвід і іншими очима буде дивитись на проблеми людей.Хоча цьому фраєру не довго залишилось танцювати в міській раді.
Відповісти
Останні новини
Ігор Поліщук вирішив посваритися зі всіма учасниками АТО, – луцький боєць
07 листопад, 2018, 08:46