«Бляхарі» заблокували центр Києва

«Бляхарі» заблокували центр Києва
Сьогодні у Києві зранку поліція у посиленому режимі охороняє урядовий квартал, де заплановано проведення кількох заходів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, - пише Уніан.

«Сьогодні, 7 листопада, у місті Києві заплановано проведення кількох заходів, більшість із яких проходитимуть в урядовому кварталі. Працівники структурних підрозділів Головного управління Національної поліції у місті Києві, військовослужбовці Національної гвардії України та патрульні поліцейські забезпечують охорону правопорядку», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що посилені наряди патрулюють у місцях проведення акцій, прилеглої до них території, на станціях метрополітену та на зупинках громадського транспорту. Патрульні поліцейські стежать за безпекою дорожнього руху та допомагають водіям обирати зручні маршрути проїзду. Правоохоронці закликають організаторів і учасників масових заходів не порушувати правопорядок та дотримуватися норм чинного законодавства.

7 листопада власники автомобілів з іноземною реєстрацією проводять акцію протесту під Верховною Радою і блокують урядовий квартал, а власники автобусів і фур проведуть мітинг біля Міністерства інфраструктури, заблокувавши проспект Перемоги.

Керівники руху "АвтоЄвроСила", які є організаторами акції, заздалегідь вибачилися перед усіма, хто відчує незручності через мітинг. Акція триватиме сьогодні і завтра. У русі зазначили, що на акцію з'їдуться власники автомобілів на єврономерах з усієї України. Саме у четвер народні депутати планують розглянути закон про розмитнення у другому читанні.

У Верховній Раді пропонують надати знижку на розмитнення "євроблях" 50%, а наступні 30 днів – 25%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гнати мерзотників, любітєлі халяви...
Відповісти
дати пи...ди і розігнати .щоб не смерділи!!!
Відповісти
А ти і далі будеш їздити на тролейбусі і слинити? Як в твою світлу голову не доходить, що якщо уберуть драконів, ти, можливо зможеш купити собі авто, яке буде в 2-3 рази дешевшим ніж в країні. Не хватає навіть на бляху чи що? Чи жаба давить шо купив 3 роки назад авто яке можна було купити дешевше?
Відповісти
Останні новини
«Бляхарі» заблокували центр Києва
07 листопад, 2018, 10:58