Майкон – другий у рейтингу «зайвих» футболістів

Майкон – другий у рейтингу «зайвих» футболістів
Форвард київського «Динамо» і збірної України Артем Мілевський очолив рейтинг футболістів Української прем'єр-ліги, яких клубам краще продати в це міжсезоння.


Про це пише Радіо Ера з посиланням на «Фокус».

До рейтингу, підготовленого сайтом bestsport.com.ua, потрапили не тільки футболісти, які не потрапляють в основний склад своїх клубів, а й успішні гравці, які занадто довго перебувають в одному клубі.

1. Артем Мілевський (27 років, Україна, «Динамо»). Екс-капітана «Динамо» традиційно звинувачують у відсутності головних якостей забивного форварда - швидкості, удару і вміння грати головою. Також не виключено, що після продажу Мілевського в команді покращиться і мікроклімат.

2. Майкон (23 роки, Бразилія, «Волинь»). Цей гравець став кращим бомбардиром осінньої частини чемпіонату, однак відхід з луцького клубу головного тренера Віталія Кварцяного може негативно позначитися на грі бразильця. Тим більше, що продаж такого гравця солідно поповнить бюджет «Волині».

3. Даріо Срна (29 років, Хорватія, «Шахтар»). Незважаючи на високий рівень гри, капітан гірників пересидів у Донецьку. Тому гравця краще продати, поки ціна на нього не впала остаточно.

4. Жуліано (21 рік, Бразилія, «Дніпро»). За півроку в Дніпропетровську гравець ніяк себе не показав, а продаж допоможе повернути хоч якісь гроші.

5. Мілош Нінкович (27 років, Сербія, «Динамо»). Сербський півзахисник провів у київському клубі вже сім років, але так і не пробився в основний склад.

6. Йован Маркоскі (31 рік, Сербія, «Ворскла»). Досвідчений півзахисник став здавати позиції після того, як у Полтаві заграли молоді футболісти, насамперед, Роман Безус.

7. Факундо Бертольо (21 рік, Аргентина, «Динамо»). Трансфер аргентинського півзахисника став одним з найневдаліших у «Динамо» за останні роки. З травня 2010 року Бертольо тільки чотири рази вийшов на поле, багато в чому через постійні травми.

8. Самсон Годвін (28 років, Нігерія, «Карпати»). Нігерійський півзахисник, як і «Карпати» в цілому, провів невдалий сезон.

9. Разван Рац (30 років, Румунія, «Шахтар»). Румунський захисник уже дуже давно в команді і важко уявити, що нового він може дати клубу. Крім того, цієї осені на його позиції впевнено зіграв українець В'ячеслав Шевчук.

10. Олександр Гладкий (24 роки, Україна, «Дніпро»). За два роки в Дніпропетровську нападаючий, за якого заплатили 7 млн. євро, забив тільки два голи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Майкон – другий у рейтингу «зайвих» футболістів
20 січень, 2012, 18:05