Лідер «бляхарів» на знак протесту спалив свій Land Rover. ВІДЕО

Лідер «бляхарів» на знак протесту спалив свій Land Rover. ВІДЕО
Лідер ГО «АвтоЄвроСила» Олег Ярошевич спалив свій Land Rover на знак протесту через те, що нардепи не підтримали правку активістів щодо легалізації єврономерів.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Коментуючи процес, чоловік назвав це особистим протестом проти сьогоднішнього рішення Верховної Ради, охрестивши його «свавіллям і змовою». Ярошевич заявив, що за умов новоприйнятого закону людям простіше буде спалити свій автомобіль ніж переплачувати за нього. Активіст також додав, що нардепи сьогодні «думають не про тих людей».

«Вони сьогодні говорять про екологію, вони сьогодні говорять про загрязнення, про якісь моменти... Можливо, але вони не про ту екологію і не про тих людей думають сьогодні», - заявив Ярошевич.



Нагадаємо, що Верховна Рада на своєму засіданні в четвер, 8 листопада, прийняла закон, який повинен вирішити проблему автомобілів на єврономерах та зменшити податкове навантаження при імпорті вживаних авто. За півроку дії закону всі авто на іноземній реєстрації мають бути або розмитнені, або вивезені. Адже разом з цим законом, Верховна Рада має прийняти ще закон, який забороняє ввезення автомобілів на іноземній реєстрації та встановлює значні штрафи за це порушення і забороняє ввозити такі автомобілі у режимі транзиту.

Самі власники автомобілів на єврономерах висловили незадоволення прийнятим законом і закликали писати до президента звернення, щоб він його ветував. «Євробляхери» вимагають скасувати акцизний податок взагалі чи прибрати з формули розрахунку акцизу коефіцієнт віку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я теж хочу не платити ПДВ , податок на прибуток, комісію в банках, а ну знімайте їх, бо я так хочу. А на бляхах їздять практично одні неадеквати на дорозі і бандюки
Відповісти
Забув він ще вкусити себе за одне місце...
Відповісти
бляхарі а ну бігом палити свої евромашини
підтримайте свого **уя
а за визіз гамна свого спаленого незабутьте сплатити
Відповісти
"Он то плакал,то смеялся,то щетинился,как еж.Он над нами издевался,ну сумашедший,что ж возьмеш".А в нього,що вона одна.Після цього сів в мерседес і поїхав далі розводити "кроликів".А може він працює на партійку "За жітіє",а ті грошей не пошкодують...
Відповісти
І так повинні всі бляхарі зробити, тоді проблема сама по собі зникне))
Відповісти
У поцріотів пригорає бо купили калимагу ланус на укр номерах в 3-4 рази дорожче, аніж коштує підтриманий нормальний автомобіль з Європи. Дебікі
Відповісти
Та влаштуйте всі таку акцію, підтримайте голову автоєвросили, спаліть всі свої євробляхи.... ахахахах
Відповісти
Олег спали ще весь той інший металолом...!
Відповісти
Останні новини
Лідер «бляхарів» на знак протесту спалив свій Land Rover. ВІДЕО
08 листопад, 2018, 23:13