Мінвуглепром не ухвалював рішення про ліквідацію волинської шахти

Мінвуглепром не ухвалював рішення про ліквідацію волинської шахти
Міністерство енергетики та вугільної промисловості наразі не ухвалювало рішення про ліквідацію шахти № 9 «Нововолинська».

Про це йдеться у відповіді на звернення облради за підписом заступника міністра Анатолія Корзуна, - повідомили у прес-службі Волиньради.

У Мінвуглепромі відреагували на звернення волинських депутатів щодо вирішення ситуації, яка склалася на шахті № 9 «Нововолинська».

У документі за підписом заступника міністра Анатолія Корзуна зазначається, що основними гірничо-технічними показниками проекту програми розвитку гірничих робіт на 2019 рік по шахті № 9 «Нововолинська» передбачено видобути 90 тисяч тонн вугілля, підготувати гірничими роботами та ввести в експлуатацію дві нових лави.

«Слід зазначити, що при розгляді оперативних та річної програм розвитку гірничих робіт питання щодо ліквідації шахти № 9 «Нововолинська» не розглядалося. При цьому наголошуємо, що ліквідація юридичної особи відповідно до чинного законодавства потребує прийняття окремого управлінського рішення. Наразі рішення щодо ліквідації підприємства Міністерством не приймалось», - йдеться у відповіді.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мінвуглепром не ухвалював рішення про ліквідацію волинської шахти
09 листопад, 2018, 05:11