Волинські атовці обурені діями очільника Держгеокадастру. ФОТО. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

Волинські атовці обурені діями очільника Держгеокадастру. ФОТО. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО
За два дні до свого фактичного звільнення начальник Держгеокадастру Волині Олесь Іващенко підписав наказ про виготовлення проектів землеустрою для 20-ти земельних ділянок мешканцям Рівного, Рівненської, Житомирської та навіть Херсонської областей.

Нагадаємо, під час зустрічі з атовцями у Горохові очільник Держгеокадастру пообіцяв погодився на звільнення. Також він пообіцяв особисто розібратися у ситуаціях та вивчити, чи дійсно неправомірно відмовляли атовцям у виділенні землі.

Натомість за два дні до фактичного звільнення, тобто, 6 листопада, Олесь Іващенко підписав наказ про виготовлення проектів землеустрою на землі загальною площею у 40 гектарів мешканцям інших регіонів країни у Горохівському районі. Однак багато самих мешканців району, котрі є учасниками бойових дій, земельних ділянок не отримали.

Тож атовці та представники громадських організацій 9 листопада вдруге завітали до керівника ГУ Держгеокадастру у Волинскій області, щоби розібратися з ситуацією.

Натомість у робочий час ні Іващенка, ні його заступника не виявилося. У відділі кадрів заявили, що немає контактів очільника управління.

«Ми з 9-ї години під управлінням. На місці їх не було вже зранку. Нам окупувати Держгеокадастр чи що?» – обурився Олександр Серватович.

Заступника очільника управління Анатолія Полякова атовці знайшли у сусідньому приміщенні.
«Я не знаю де він. Офіційно керівник знаходиться на робочому місці», - сказав він. Додзвонитися до Іващенка, аби той пояснив ситуацію, посадовець не зміг.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські атовці обурені діями очільника Держгеокадастру. ФОТО. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО
09 листопад, 2018, 10:50