Таємниці Струмівки: чому там «медом намазано»*

Таємниці Струмівки: чому там «медом намазано»*
Усе більше багатих і відомих людей переїжджають жити в Струмівку. Депутати, топ-менеджери, власники бізнесу...Такий же крок зробили кілька найвідоміших забудовників, а вже ці люди добре розуміють, що таке «якісне житло».

Ми вирішили з'ясувати, які переваги у цього району у порівнянні з життям в самому Луцьку та чим він такий привабливий.

У «BAR 11» ми поспілкувалися з кількома місцевими жителями. Нічого надзвичайного ми не дізналися. Підсумовуючи все сказане можна виокремити такі переваги: ранкові пробіжки на свіжому повітрі; вечірні променади; прогулянки з собакою; суботні пікніки; велопрогулянки; безпечні ігри в м'яч, хованки.

Як зазначив один з наших співрозмовників, доступність таких простих радощів цінують заможні жителі Європи. Коли, скажімо, наші новоспечені багатії, ті що «з грязі в князі», понад усе хочуть високий паркан навколо власних віл.

Життя за містом кардинально відрізняється від міського. Тепер замість крихітного дитячого майданчика і вічно заставленого машинами двору у вашому розпорядженні буде цілий ліс. Собаку можна нарешті відпустити побігати без повідка, а дітей - кататися на самокатах, велосипедах, збирати шишки, будувати курені або ходити в імпровізовані походи. Яке ж дитинство без таємного будиночка з гілок і листя та поєдинків на джедайських світлових мечах з палиць?

Бігати у лісі під спів птахів і дихати свіжим повітрям з ароматами хвої набагато приємніше, ніж рахувати кілометри на біговій доріжці в задушливому залі з купою людей навколо. Крім того, в ліс не потрібно їхати: прокинувся, одягнув форму, вийшов на прогулянку або ж на ранкову пробіжку. А можна і килимок розстелити та повправлятися в стійці на руках або асанах з йоги. У вихідні ж - на пікніки, шашлики і за грибами.

У Струмівці активно веде будівництво львівська компанія «ВолиньНафтоБуд», яка дає європейські привілеї, доступні для пересічних людей. Як нам підказали в відділі продажу (066-104-04-04) найдешевша квартира коштує трохи більше 13 000 доларів. Ось це класний підхід! Коли справжні цінності у вигляді добрих сусідів, чистого повітря і прекрасного виду з вікна доступні не тільки багатіям і олігархам!

Отож, купити квартиру в Луцьку чи у передмісті Луцька – вибір за вами! У будь-якому випадку, таке серйозне рішення краще приймати після дзвінка у відділ продажу ЖК «Сімейна Фортеця»: (066) 104-04-04
Instagram: https://www.instagram.com/fortecya.lutsk/
Facebook: https://www.facebook.com/ЖК-Сімейна-Фортеця-167856570565699/
Сайт: https://fortecya.lutsk.ua/

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Таємниці Струмівки: чому там «медом намазано»*
12 листопад, 2018, 08:00