У Луцькому ЦНАПі вперше в Україні можна буде стати на військовий облік

У Луцькому ЦНАПі вперше в Україні можна буде стати на військовий облік
На прес-конференції військовий комісар Волинської області полковник Роман Кулик розповів, як відбувається реформування Збройних Сил України.

Пише газета "Волинь".

Нова модель передбачає покращення іміджу у суспільстві і не лише шляхом заміни радянської назви «військовий комісаріат», а в першу чергу більшої відкритості у роботі, надання правової та соціальної підтримки у воєнній сфері.

У перспективі, для кращого сервісу, коли громадянам потрібно буде пройти процедуру «військовий облік – виписка – прописка», вони зможуть це зробити у ЦНАПах – так званому єдиному вікні. Такий експеримент, перший в Україні, вже скоро розпочнеться у Волинській області – в місті Луцьку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дана "процедура", як і вимога ЦНАПу ДО зміни прописки шурувати в віськкомат за нікчемним штампиком - не-за-кон-на. Крапка. Військовозобов'язаний мусить ПІСЛЯ зміни місця проживання повідомити військкомат... Не ДО!
Але те, що це буде робитися в ЦНАПі - просто супер, думаю, там, коли військкомату раптом захотілося копію твого паспорта і коду, не потрібно буде стояти 2 години перед тюремною решіткою з совковим закомплексованим вахтером у віконечку, а потім 4 з лихом години чекати ПІЗПИСУ ЙОГО СВІТЛОСТІ! І це все - в РОБОЧИЙ час.
Відповісти
Останні новини
У Луцькому ЦНАПі вперше в Україні можна буде стати на військовий облік
11 листопад, 2018, 03:23