Троє людей загинуло у страшній аварії на Рівненщині

Троє людей загинуло у страшній аварії на Рівненщині
На Рівненщині внаслідок зіткнення вантажівки з мікроавтобусом загинуло троє осіб.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Рівненської області, дорожньо-транспортна пригода сталася на трасі Київ-Чоп поблизу села Пустоіванн, - повідомляє Уніан.

За попередньою інформацією правоохоронців, водій мікроавтобуса виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажівкою.

Водій та двоє пасажирів мікроавтобуса загинули. На місці події працювали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група, а також рятувальники. Крім того повідомляється, що водія-винуватця ДТП патрульні раніше тричі зупиняли п’яним. На водія мікроавтобуса, який з невідомих поки що причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із бензовозом і загинув з двома пасажирами - подружжям рівнян, впродовж цього року патрульні тричі складали адміністративні матеріали за керування автомобілем напідпитку.

Від зіткнення з мікроавтобусом цистерну, яка була порожньою, відкинуло у відбійник, водій бензовоза отримав перелом ноги та численні забої. Наразі він перебуває в лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху поліція розпочала досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дтп, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Троє людей загинуло у страшній аварії на Рівненщині
11 листопад, 2018, 13:25