«Я ніколи не була депутатом і, дай Боже, ним не буду», – заступниця мера Луцька

«Я ніколи не була депутатом і, дай Боже, ним не буду», – заступниця мера Луцька
Заступниця міського голови Луцька Лариса Соколовська каже, що їй неодноразово пропонували стати депутатом, але себе у політиці вона не бачить.

Про це вона розповіла у інтерв’ю ВолиньPost’у.

Соколовська зізналася, що колись їй навіть пропонували очолити партію Юлії Тимошенко.

«Можливо, в районі спершу, а потім і в області… Я б не змогла підпорядковуватися ідеї партії, якби бачила, що вона хоч у чомусь порушується. Я навіть у партії, певно, була б опозиціонером», – сказала вона.

«І на останніх місцевих виборах надходили пропозиції стати депутатом Луцької міської ради від декількох політичних сил. Але у мене інші інтереси в житті. Я не бачу себе політиком», – переконує заступниця луцького мера.

Також вона зазначила: не схвалює того, що у роботі депутатів Луцької міськраді дуже багато політики.

«Може, я роблю хибні висновки, може, чогось не розумію. Я ніколи не була депутатом і, дай Боже, ним не буду. Але мені здається, що депутати міської ради мали б більше займатися господарськими питаннями. Хочеться менше рішень, викликаних політичними амбіціями тих чи інших депутатів», – висловилася вона.

Окрім того, Лариса Солоковська запевнила, що ніколи не брала хабарів.

«Може, хтось не повірить, але я навіть не уявляю, що хтось заходить у мій кабінет і пропонує мені гроші. Просто треба себе поставити таким чином, щоб всі усвідомлювати, що домовлятися – це не до мене. Тому я не знаю, що таке корупція. Хоча якісь намагання спочатку були: якийсь проект підписати, дозвіл. Але все це проходить через низку відділів, управлінь. Я не приймаю одноосібно рішень», – пояснила посадовець.

ЧИТАТИ ІНТЕРВ’Ю З ЛАРИСОЮ СОКОЛОВСЬКОЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Окрім того, Лариса Солоковська запевнила, що ніколи не брала хабарів." - утверждать такое, все равно что доказывать существование жизни на Марсе. Мы тоже живем в этой стране и прекрасно знаем правила по которым живут чиновники всех уровней и рангов.
Відповісти
Ви напевно колишній чиновник,який брав хабарі?До речі, останні дослідження науковців допускаю ть можливість існування життя на Марсі.
Відповісти
Ха.... Я не знаю, що таке корупцiя... Лора, може нагадати?
Відповісти
що ти можеш нагадати,коли боїшся назвати своє ім"я?

Відповісти
Останні новини
«Я ніколи не була депутатом і, дай Боже, ним не буду», – заступниця мера Луцька
20 березень, 2013, 11:13