У луцькому військовому ліцеї чесно говорили про алкоголь і наркотики

У луцькому військовому ліцеї чесно говорили про алкоголь і наркотики
У Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні відбулося ток-шоу "Ми здорові, бо ми – свідомі".

Про шкоду наркотичних, алкогольних та тютюнових речовин більше 200 ліцеїстів поспілкувалися в рамках Соціальної програми від Громадянського Руху «СВІДОМІ», засновником якого є Андрій Покровський, - пише Конкурент.

Координаторка проекту Христина Назар у мережі Facebook поділилася враженнями від заходу.

«Ділилися серйозними роздумами щодо цінності життя та вражали непохитністю важливих пріоритетів... Навіть така велика аудиторія не стала перешкодою, а скоріше навпаки: все пройшло на найвищому рівні! В учнів залишилися приємні враження, адже вони отримали найважливіше – практичні знання, які 100% знадобляться у житті, оскільки ми всі є частиною суспільства і стикаємося з різними ситуаціями. Проте зараз можна сказати, що хлопці стали сильнішими, бо ж вони володіють інформацією і, відповідно, можуть володіти ситуацією», – зауважила координаторка після корисного ток-шоу.

Нагадаємо, що програма від громадської організації буде реалізована у всіх школах міста та трьох закладах освіти, які розташовані неподалік Луцька.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: свідомі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У луцькому військовому ліцеї чесно говорили про алкоголь і наркотики
14 листопад, 2018, 13:22