Секрети приготування піци від Smaki-maki*

Секрети приготування піци від Smaki-maki*
По всьому світу славиться італійська піца, і ми її любимо за різноманітність смаку. Доставка піци дозволяє нам насолоджуватися улюбленими стравами, не виходячи з дому. Можливо саме в цьому успіх піци - дарувати незабутній смак всім, хто її любить.

Цілодобова робота операторів і кур'єрів гарантує найкоротші терміни доставки улюбленої піци. Це буде справжня піца, приготована з шиком, смачна і ароматна. Доставка піци у Львові Smaki-maki - це доставка улюбленого всім смаку і аромату італійської кухні.

Як підготуватися до випікання
Для піци традиційно береться дріжджове або прісне листкове тісто. Дріжджове тісто не потрібно відправляти в духовку відразу, після замішування воно має постояти близько 30-60 хвилин і трохи піднятися. Не забудьте обминути тісто один або два рази перед формуванням коржа. Буде правильно не розкачувати тісто на дошці, а розтягувати пальцями рівномірним шаром по формі для випікання. Краї коржа повинні трохи заходити за бортики форми. Вибираючи останню, зверніть увагу на дно - воно повинно бути товщиною не менше 2 мм. Форму перед випіканням необхідно змастити жиром - рослинним або тваринним. Якщо ви збираєтеся приготувати солодку піцу, то візьміть кулінарний жир. Після змазування присипте поверхню сковороди борошном або манкою, щоб піца не пригоріла.

Маленькі хитрощі випікання смачної піци
Дуже важливо правильно підготувати і саму форму. Перед тим, як ставити піцу в піч, форму (сковороду або деко) потрібно гарненько розігріти. Спочатку її нагрівають всуху, потім наливають трохи олії. Масло потрібно для того, щоб страва не тільки присмажилася, але і просочилася.

Деякі кухарі готують піцу на сковороді під кришкою. Цей спосіб є більш простим, тому що корж не перевертається, піца готується одночасно з двох сторін. На нових сучасних сковорідках є особливі термічні кришки, які зручно використовувати при високих температурах. Цей спосіб вкорочує час приготування до 15 хвилин. Прісне тісто стає готовим вже через 10 хвилин, так як просмажується набагато швидше дріжджового.



Як і коли викладати начинку на основу
Спочатку основу для піци випікають до напівготовності. Корж повинен вийти в середині трохи вологим, а зовні - хрустким. Вийнявши основу з пилу-жару, хвилин через 10-15 після відправки в духовку, змащуємо її томатним соусом (кетчупом) і кладемо зверху все основні інгредієнти піци: помідори, сир, салямі, гриби, овочі, оливки, спеції (згідно з вашим рецептом або фантазії). Чекати готову страву залишилося зовсім недовго. Відправляємо піцу назад в духовку і випікаємо для повної готовності ще на 10-15 хвилин. Більш точно про готовність вам скаже приємний аромат тіста, сиру і спецій, який розноситься по всій квартирі. Загальний час для випікання піци становить в середньому 30 хвилин при температурі 250 °.

Є безліч рецептів піци, отже, в інгредієнтах і послідовності випікання можуть бути деякі відмінності. Наша доставка піци Smaki-maki порадує вас дуже швидким приїздом кур'єра і смачною ароматною піцою, приготованою справжніми професіоналами.

Скориставшись порадами фахівців, будь-якій господині вдасться здивувати своїх гостей неповторним смаком приготовленої власноруч піци.
Смачного!!!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: їжа, піца
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.