Вища освіта в Польщі з Slavic Languages Center – важливий крок до мрії*

Вища освіта в Польщі з Slavic Languages Center – важливий крок до мрії*
Щороку велика кількість абітурієнтів їдуть вступати до вищих навчальних закладів сусідньої з Україною держави – Польщі. Чому за останні роки саме ця країна користується такою популярністю серед українців? Тут все просто: Польща – це європейська держава з багатою історією, вартість навчання в якій практично не відрізняється від вартості в наших вузах. А от якість отримання знань, а також майбутні перспективи – на рівні європейських.

Сьогодні, щоб вступити до польського вузу, необхідно заручитись підтримкою сертифікованого освітнього центру, такого як SLC - вища освіта в Польщі з цією компанією стає доступнішою, адже SLC входить в трійку, отримавши атестат акредитації за підтримки польського Консульства. Тому можна бути впевненим, що саме Славік центр стане справжнім поводирем на шляху до отримання освіти за кордоном.

Чому варто отримувати освіту в Польщі?

Перше, про що варто згадати – це вартість навчання. Тут справді немає різниці між польськими та українськими вузами, а в деяких закладах сусідньої держави отримати вищу освіту набагато дешевше. А от престиж польського диплома набагато вищий. Та й перспективи у випускника польського вузу – кращі.

Вся справа у тому, що поляки свою систему освіти давно зуміли інтегрувати у європейську. Студенти одразу отримують якісні знання, які відповідають сучасним вимогам на ринку праці. Тому після закінчення польського вузу всі випускники мають можливість отримати роботу на території будь-якої європейської держави без нострифікації диплому. Крім того, легалізувати диплом не треба і на території України або Росії.

Вступ до польського вузу – це необмежені перспективи після його закінчення. Тим більше, що досить часто українським студентам пропонують хорошу роботу порівняно зі студентами-поляками. І це можна пояснити знанням кількох мов. По-перше, коли український абітурієнт вступає до вузу, то він вже ідеально володіє українською та російською мовами. Під час навчання у вузі він обов’язково вивчить польську мову, та набуде знань з англійської.

Крім доступної вартості навчання, Польща доступна і в матеріальному плані для студентів. Ця країна займає друге місце за цим критерієм, тому проживання під час навчання не буде вимагати від студента великих затрат. А от для тих. У кого є карта поляка, взагалі нема чого хвилюватись про навчання, так як такі студенти мають право на безкоштовну вищу освіту.

Якщо стоїть питання про навчання в іншому місті чи у Польщі, то варто розглянути другий варіант. Адже це справжній шанс вирватись в краще життя. І для цього треба зробити перший крок – звернутись за консультацією до Slavic Center.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Польща
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вища освіта в Польщі з Slavic Languages Center – важливий крок до мрії*
14 листопад, 2015, 15:45