Володимир-Волинську міську «Солідарність» очолив Вячеслав Петрук*

Володимир-Волинську міську «Солідарність» очолив Вячеслав Петрук*
Головою Володимир-Волинської міської партійної організації «Солідарність» став Вячеслав Петрук.

Його обрали на зборах членів міського осередку партії в середу, 14 листопада.

Окрім, представників володимир-волинської партійної організації, на зборах також були присутні голова Волинської обласної територіальної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Іван Мирка та його заступник Сергій Григоренко.

«Обіцяні мною кадрові зміни в «Солідарності» тривають і цього разу ми радо представляємо нового керівника Володимир-Волинського міського осередку – Вячеслава Петрука. Він є начальником управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради. Має активну громадянську позицію, досвід як управлінський, так і партійний», – зауважив Іван Мирка.

Вячеслав Петрук з 1998 по 2008 рр. був членом партії «Реформи та порядок», а з 2014 року поповнив ряди партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

«Мені подобаються рішучі вольові люди, такі як Петро Порошенко, які менше займаються політикою, а зосереджені більше на діях. Саме тому я обрав своєю партією саме «Солідарність», – зауважив новообраний голова Володимир-Волинської міської організації партії.

За його словами, найперше, чим він займеться на партійній посаді, так це «ревізією» того, що наразі є в міському осередку.

До речі, представлення Вячеслава Петрука збіглося у часі із відкриттям новенького партійного офісу «Солідарності», який відтепер у Володимирі-Волинському діятиме за адресою – вул. Ковельська, 129.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Володимир-Волинську міську «Солідарність» очолив Вячеслав Петрук*
15 листопад, 2018, 09:15