Лучанку на «Битві дієт» змусили роздягнутися і еротично танцювати. ВІДЕО

Лучанку на «Битві дієт» змусили роздягнутися і еротично танцювати. ВІДЕО
Лучанці Наталії Садовській, яка бере участь у телешоу «Битва дієт», непросто долати фізичні і психологічні випробування.

28-річна дівчина на два тижні «сіла» на японську дієту, йдеться на сайті телеканалу СТБ.

Для цього Наталя навіть взяла відпустку на роботі. До слова, вона працює логістом у корпорації «Богдан».

На початку участі в шоу 28-річна лучанка важила 136 кілограмів. Однак після завершення дієти сподівається схуднути, про що мріє все своє свідоме життя.

«Я дуже надіюся, що після цих двох тижнів дієти і вправ я повернуся в Луцьк хоч із якимись змінами, стану кращою, красивішою», – розповіла вона.

Японська дієта вважається однією з найефективніших у світі, але разом з тим є дуже жорсткою. Дієтологи стверджують, що за 14 днів дієти можна втратити аж 80 кілограмів.

Незважаючи на всі плюси цієї дієти, будь-яке відхилення від раціону може призвести до стрімкого набору зайвої ваги. Тож слід ретельно слідкувати за раціоном.



На сніданок лучанці треба вживати тільки чорну каву без цукру, на обід – відварене м'ясо курки, білої риби чи телятини та капусту, на вечерю – варене яйце і капусту. Кожного нового дня треба чергувати вживання цих продуктів. Порції в дієті необмежені. Так само необмежене споживання негазованої мінеральної води та зеленого чаю. Категорично забороняється вживати цукор, сіль та алкоголь.

У другому випуску передачі за участі лучанки показали, як Наталія Садовська долає, зокрема, психологічні випробування. Так, вона отримала завдання займатися аквааеробікою у басейні, однак показати своє тіло на публіку дівчина таки не зважилася через комплекс неповноцінності.

«Не змогла себе подолати. Мій сором вище всього цього. Я не змогла роздягнутися», – пояснила дівчина.

А от з іншим завданням – вивчити і виконати відвертий танець – вона справилася. Для цього Наталія пішла до викладача стріп-денсу.

Зайву вагу дівчина почала набирати ще до народження, в утробі матері.



«Під час вагітності у мами були проблеми, її накачали гормональними препаратами. Мама розповніла, і я теж народилася кругленькою… Все життя, скільки я себе пам’ятаю, була колобком», – розповіла учасниця телешоу.

Наталія завжди відрізнялася від однолітків. Так, у п’ятому класі її вага складала 85 кілограмів. Через це вона постійно ставала жертвою злих жартів.

«І свинею називали, і коровою. Запитували, якими кормами мене годують», – зізналася дівчина.

Нині ж дівчина дуже хоче схуднути, позбутися комплексів й знайти «сильне чоловіче плече».

Нагадаємо, Наталія Садовська раніше брала участь у телевізійному проекті «Зважені та щасливі».

ДИВИТИСЯ ПЕРШИЙ ВИПУСК ПЕРЕДАЧІ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Желаем успеха и ждем результата.
Відповісти
так який все таки корм вона використовує?
Відповісти
Симпатична учасниця, мила і привітна. І говорить російською гарно (бо не дай бог, у столиці подумають, що ми тут в Луцьку українською говоримо, як селюки якісь)
Відповісти
Тс. Навіщо ображати "лучанку"? Подивіться відео - там ясно сказано про психологічну травму, яку в дитинстві пережила учасниця шоу. Напевне, через те, що з дівчинки всі знущалися, вона - на зло ворогам почала розмовляти іноземною мовою (дивно, що російською). :)
А, можё, російською мовою зручніше спілкуватися із начальством П. Порошенком.
Відповісти
Інтерв'ю місцевому ТБ вона давала гарною українською. Цікаво, з примусу?
Ніхто її не ображає. Вона, як і тисячі наших співвітчизників, лише підтверджує масштаби малоросійства та національної закомплексованості
Відповісти
Як Ви не зрозуміли, що мій коментар - сарказм?Відносно телебачення - не дивлюсь його вже багато років. І Вам рекомендую обмежити перегляд лайна, бо на нашому ТБ, за невеликим винятком, нічого іншого не знайдете.
Відповісти
супер сказано, я під столом )))))
Відповісти
лять, кругом враги...
Відповісти
Іди вже в свої коноплі....
Відповісти
вона молодчинка, що взялася за себе. за російську мову - так, не схвалюю. але у її житті мова - геть не на першому місці, і нехай. бажаю їй схуднути хоч до сотні кілограмів й подобатися чоловікам) а взагалі дівчина мила.
Відповісти
Якщо норм. чоловік-то йому жінка будь-якою буде подобатися!!! А якщо воно "Того" то нащо щось ради такого взагалі робити?
"З красоти води не пити"!Але дівчині за бажання та ціль великий + та підтримка!
Просто нехай спілкуєтсья укр. мовою, нащо таке робити??? Не розумію..., це ж смішно...!!!
Але не такою укр.,як колишня учасниця "Мастер шеф 2" з м. Луцьк - Оксана: тошнило від її манери спілкування, соррі, але видно, що бидло, хоча, ЧАСОМ, дуже рідко БУВАЛА Й ПРАВА,але насправді, окрім скандалів та заздрості в неї я нічого такого не помітила!!!
Отак і тут..., дівчино,спілкуйся тією момою до якої ти звикла, будь собою, але не хамкою!!!
Відповісти
Хвора, хвора, лягайте. Ви забули, що ви у нас "Лучанка". Вже досить на сьогодні, ми вже всі попадали від реготу. Вам хвора, до речі, теж не завадить кілограмів до 100 схуднути.
Відповісти
Ви мабуть якісь комплекси маєте у відношенні до лучанок чи що???
Ви тут самі цим ніком,"шановне ВОНО", корситуєтесь!!!
Лікуйтесь та не микайте,"меееееее"!!!!В сараї,до свійських тварин, "шагом марш"!
Відповісти
Наталочко, ти-мила і гарна українка, а не вульгарна руска.
Відповісти
Як вже набридли ці товстуни по телебаченню. Вже ніби нема більше що показувати. Всім же відомо, що чим менше їсти, тим краще ти виглядаєш. Незалежно від того чи ти на японській, чи на італійській дієті сидиш. Просто закривай ротик перед шкідливою їжею і після шести зась до холодильника. А ці товстуни, що з Луцька вже б не позорилися.
Відповісти
Останні новини
Лучанку на «Битві дієт» змусили роздягнутися і еротично танцювати. ВІДЕО
20 березень, 2013, 17:10