У парку потрібна тиша: у Луцьку збирають підписи проти дитячого майданчику

У парку потрібна тиша: у Луцьку збирають підписи проти дитячого майданчику
У Луцьку збирають підписи проти встановлення дитячого майданчика «Ведмежа галявина».

Про це автор ідеї майданчику Андрій Сірук розповів у коментарі Першому.

Ініціатори збору підписів навіть переконували людей, що, аби зробити майданчик, будуть вирубувати дерева в парку, і взагалі «в парку потрібна тиша, а не діти».

Нагадаємо, проект «Ведмежа галявина» цього майданчика брав участь у міському «Бюджеті участі», проте не пройшов у десятку переможців.

«Але насправді найбільше розчаровує не програш (бо ми таки боролись достойно), а той факт, що ПРОТИ нашої ідеї почали збирати підписи мешканців прилеглих будинків», – повідомив Андрій Сірук.

«Не розібравшись детально у самому проекті, людям подавалась недостовірна інформація: ніби ми будемо вирубувати багато дерев у парку і з них будувати майданчик. Насправді ж, ми повідомляли неодноразово, що жодного дерева ми не зачепимо, а навпаки – будемо намагатись гармонійно вписати наші споруди між наявними деревами» – пояснив лучанин.

«За словами ініціатора Тетяни Малей було зібрано 130 підписів. Як можна йти розмовляти з людьми не розібравшись детально у питанні? ЯК??» – обурюється Андрій Сірук.

«Після сьогоднішньої розмови з пані Тетяною і надання детального пояснення нашого проекту, ми все одно не побачили розуміння, а навіть навпаки - отримали "заборону" будь-що робити» – написав лучанин.

Як пояснює Андрій Сірук, зі слів ініціатора збору підписів «у парку має бути тиша, а дітям потрібно гратись у іншому місці - в дворах будинків чи на шкільному майданчику. І взагалі, діти швидко ростуть і додаткові майданчики їм не потрібні».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не чіпайте парки, ви вже дістали своїми проектами, хочете щось побудувати - просіть у влади,щоб виділяли території, які ще залишились вільними. Під парки і сквери влада території не виділяє(бо за це ніхто в карман чиновникам не покладе), а як забудувати чимось зелену територію, так бажаючих багато.
Відповісти
Все для людей! Парк потрібен бо це парк - і все тут.
Не курити- не смітитти - не ходити.
Таке враження, що ініціатору чогось не вистачає.
Парк (як і інші об'єкти інфраструктури) є для того, щоб ними користуватись. Діти повинні гратись з дітьми в хорошому місці, на не посеред припаркованих в дворах машин. Отак і виростають самотні, бо гуляє молода мама сама в свому дворі з одною дитинкою, а інші двори лише для своїх.
Давайте не займатись маразмами. Люди, живіть, для цього і є парки!
Відповісти
Хотите тишины - идите в лес, или закройтесь дома !
Відповісти
Суто для мене парк для психологічного відпочинку, коли з роботи зайти посидіти в тишині спокої і трошки відійти від шумного міста.
Відповісти
Придурки
Відповісти
Останні новини
У парку потрібна тиша: у Луцьку збирають підписи проти дитячого майданчику
16 листопад, 2018, 09:14