Чоловік віз 4 тонни незадокументованого курячого мʼяса

Чоловік віз 4 тонни незадокументованого курячого мʼяса
Вантаж перевозили з Рівненської області до Устилуга, що на Волині.

Продукцію виявили ДАІшнки, які здійснювали нагляд за дорожнім рухом, ‒ повідомляють у прес-службі міліції.

З’ясувалося, що водій авто MAN перевозить куряче м’ясо. На прохання надати документи на вантаж 30-річний чоловік пред’явив товарно-транспорту накладну, в якій зазначалося перевезення 150 кілограмів птиці.

Ці документи викликали підозру у працівників ДАІ, оскільки водій перевозив значно більше курятини. При ретельному огляді транспортного засобу правоохоронці встановили: вага м’ясної продукції ‒ близько чотирьох тонн.

М’ясна продукція прямувала з птахофабрики у Рівненській області до прикордонного міста Устилуг Володимир-Волинського району.

Окрім того, працівники ВДАІ Ратнівського райвідділу міліції зупинили вантажний автомобіль Citroen Jumpy під керуванням 45-річного мешканця Камінь-Каширського району.

Під час перевірки документів та огляду автомобіля ДАІшники виявили тушки м’яса великої рогатої худоби загальною вагою близько тонни. Документів на вантаж у водія не було. За фактом триває перевірка.

Автомобілі доставили в райвідділи міліції для подальшої перевірки. Продукція обмежена з обігу й передана на зберігання. Власників товару притягнули до адміністративної відповідальності, згідно зі статтею 107 КУпАП.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З ЯКИХ ПІР ДАІ ПРОВІРЯЮТЬ ГРУЗИ--ХОЧУТЬ ХАБАРІВ.Є ІНШІ ОРГАНИ ПРОВІРОК-САНЄПІДЕМСТАНЦІЯ-ПОДАТКОВА ЧИ ІНШІ ОРГАНИ.ДАІ НЕХАЙ КОНТРОЛЮЮТЬ СТАН АВТОДОРІГ ТА ПОРЯДОК НА ДОРОГАХ.АЛЕ І ТАМ ХАБАРІ ВИМАГАЮТЬ ВІД 50-100ГР. ТІПА НА ГРИЛЬКУРОЧКУ З ГОРІЛОЧКОЮ.
Відповісти
Останні новини
Чоловік віз 4 тонни незадокументованого курячого мʼяса
20 березень, 2013, 17:52