Швидка не проїде: водії автівок заблокували луцький двір. ФОТО

Швидка не проїде: водії автівок заблокували луцький двір. ФОТО
У Луцьку на вулиці Кравчука водій автомобілів припаркувались таким чином, що заблокували тротуар і шматок проїжджої частини.

Про це у спільноті «Автоандони Луцька» написав Sergiy Podshyvalkin.

«Ось приклад автоандонів, які на вулиці Кравчука блокують рух не тільки пішоходів, а й єдиний в’їзд до багатоквартирних будинків», – пише лучанин.

Чоловік зазначає, що через таке паркування у двір не зможуть заїхати ані пожежники, ані медики.

«Прошу відреагувати муніципальну варту на ці факти, оскільки на зауваженнях мешканців власники авто не реагують...» – йдеться у дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для наглоти єдині "ліки"_____ЦВЯХ-150мм і по всьому периметру автомобіля.І так у всіх районах міста.Вони швидко це візьмуть до уваги.
Відповісти
Поки немає парковок - п*здюлиною і цвяхом в дупі завершиться, особливо розумним - стаття буде, за навмисне ушкодження майна. Наглота ту - ябедний совок з гвіздком!
Відповісти
Руки дупутатам , які підписували дозволи на будівництва цих гето без інфраструктури треба повідрубувати!! Яровиця ще вам теж покаже пробки
Відповісти
Ананімус,ти значить з тої наглоти,раз тебе взяло за "живе".А я ще раз наголошую,що тільки цвяхом,ну можна шилом і по периметру, і в колеса.І результат не забариться.
Відповісти
Купуєш авто - сам думай де його паркуватимеш!!! Ніхто не винен вам парковки. Чому більшість Лучан, які не мають авто, повинні за свої податки спонсорувати вам парковку? Якщо ви виїзжали коли-небуть в цивілізований світ, то повинні знати, що там купують собі або гаражі або паркомісця перед покупкою авто. А не знаєш де паркуватись - не купуй машину.
Відповісти