Варіанти кредитування через WebMoney*

Варіанти кредитування через WebMoney*
Якщо ви бажаєте взяти займ на webmoney, для цього існує кілька методів. Далі описуються особливості кожного з них. Ретельно вивчіть умови надання позики та її повернення, перш ніж давати згоду. Який би спосіб ви не обрали, не варто розраховувати на можливість взяти гроші й не повертати їх.

Приватні особи

Мова йде про звичайних людей, які працюють не через біржу, а напряму з позичальником. Вони пропонують свої послуги на різних сайтах, форумах, у соцмережах, через оголошення та іншими шляхами.
Приватний кредитор намагається всіляко вбезпечити себе від обману. Тому до потенційного клієнта від приглядається дуже прискіпливо. Окрім перевірки основної інформації, можуть бути затребувані копії документів, різні виписки по фінансових операціях та інші відомості.

Щоб отримати позику таким шляхом, потрібно або хоча б трохи знати кредитора, або ж мати гарну репутацію. У разі виникнення проблем отримати кошти з недобросовісного позичальника доволі проблематично. Тому приватні особи воліють перестрахуватися.

Офіційна біржа

Біржа кредитів WebMoney – це місце, в якому збираються представники двох категорій. Перші мають гроші й хочуть заробити на них. Другі ж бажають позичити кошти. Для цього потрібно виконати певні стандартні умови системи. Одна з них – атестат не нижче початкового рівня.

Біржа аналізує інформацію про кожного користувача, який подає заявку на кредит. Відмова не супроводжується поясненням причин. Якщо ж заявку прийняла система, потрібно знайти кредитора. Він також перевірить потенційного позичальника. І тільки після цього можна укласти договір та отримати гроші.

Ліміти довіри

Цей варіант також передбачає роботу з офіційним кредитним сервісом WebMoney. Його особливість полягає у тому, що різні учасники системи відкривають одне одному так звані «ліміти довіри». Цей показник свідчить про те, наскільки добросовісно користувач виконує свої фінансові зобов’язання.

Ще одна відмінність від попереднього варіанту - відносно невеликий розмір позик і більші відсотки. Щоб збільшити ліміт довіри, потрібно оформити невелику позику, вчасно її віддати і потім поступово збільшувати суму.

Кредитні організації

Це більш серйозний різновид попереднього варіанту. Такі організації ретельно придивляються до потенційних клієнтів, висувають доволі суворі вимоги. Але й розмір кредиту може бути солідним. В залежності від правил того чи іншого сервісу, можуть існувати додаткові умови співпраці: мінімальний вік у системі WebMoney, певний атестат, бізнес рівень BL та ін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Варіанти кредитування через WebMoney*
19 листопад, 2016, 09:43