Чому варто придбати LG G6?*

Чому варто придбати LG G6?*
LG G6 – нова спроба корейської компанії завоювати увагу споживача. Попередня, з амбіційним модульним G5, виявилася невдалою. Черговий флагман, з двома основними 13-мегапіксельными камерами та екраном 18:9, поки що є досить популярним. Якщо ви хочете купити смартфон LG в Україні цієї моделі, ми вкажемо на переваги та недоліки такого рішення.

6 причин купити LG G6

Кілька важливих плюсів LG G6:
• Великий 5,7-дюймовий екран. Порівняйте його з 5,5 дюйма у iPhone 7 Plus і iPhone 8 Plus. При цьому G6 компактний і зручний для користування однією рукою. Розміри пристрою – 148,9х71,9х7,9 мм.
• HDR дисплей зі співвідношенням сторін 18:9. Додайте до цього 4-ядерний процесор. В результаті пристрій вийшов досить потужним, щоб переглядати фільми та шоу у високій якості. G6 підтримує новітній стандарт Dolby Vision для HDR, який забезпечує більш контрастне зображення та більш яскраві кольори.
• Захист від води. Рівень водонепроникності IP68 дозволяє занурити смартфон на глибину 1 метра у воду протягом 30 хв. Звичайно, краще цього не робити. Але водонепроникний корпус дозволяє почуватися спокійніше, якщо ви раптом потрапите під дощ. А закруглені краї покращують стікання крапель.
• Дві основні 13-мегапіксельні камери. Одна з них робить 125-градусні ширококутні знімки. Тож ви можете захопити зображення, стоячи близько чи далеко від об’єкту зйомки.
• Пристрій не схожий на попередні смартфони LG. Багато споживачів та експертів розкритикували модель G5. Задню частину корпусу жартома називали «роботом з очима». G6 зі скляною задньою панеллю та металевим каркасом виглядає дуже достойно.
• Додаткові функції. Оновлення програмного забезпечення подарувало нам кілька «родзинок» у функціоналі. Це розблокування телефону через сканування обличчя, попередження про потрапляння пальців у поле зору камери, а також економне енергоспоживання.

Мінуси смартфону

Заради справедливості варто вказати й декілька недоліків (вони є доволі відносними) LG G6:
• Дещо застарілий процесор. Доки G6 був у розробці з процесором Snapdragon 821, вже з’явився Snapdragon 835.
• 32 Гб вбудованої пам’яті. Для сучасного смартфону це вже трохи замало. Для порівняння – у Galaxy S в стандартному варіанті було 64 Гб пам’яті. Зате модель LG G6+ отримала вбудоване сховище на 128 Гб.

В цілому ж G6 навіть зараз має цілком достойні характеристики й може суперничати з флагманами інших виробників. Переконайтеся в цьому, ознайомившись більш детально з характеристиками смартфону та оглядами на нього.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: LG G6, смартфон
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.