Чому вам варто подумати про зачіску на середнє волосся?*

Чому вам варто подумати про зачіску на середнє волосся?*
Навіщо обирати між довгим і коротким волоссям, якщо можна отримати найкраще від обох варіантів? Сучасні та практичні зачіски на середнє волосся практично ідеально підходять для багатьох жінок. Дізнатися більше про такі зачіски ви можете тут - https://zachiska.com/uk/modni-zachisky/zhinochi-zachisky-na-seredni-volossya/. Все ще вагаєтеся? Тоді ознайомтеся зі списком аргументів на користь вибору такої довжини.

Це не надто радикально

Ви є гордою власницею довгого волосся і тремтите щоразу, коли перукар наближається до вас з ножицями? Тоді стрижка до середньої довжини не буде надто екстремальною. Ви легше сприймете це емоційно і швидше звикнете до нової зачіски. Цілком можливо, що згодом саме вона стане вашою улюбленицею.

Здорове волосся

Чим коротше волосся, тим менше догляду воно потребує. Вам буде простіше стежити за його станом і чистотою. Волосини менше розтріскуватимуться і сіктимуться. Все це означає, що зачіска виглядатиме краще.

Додатковий бонус – доведеться рідше відвідувати перукарню. Волосся відростає приблизно на 1 см в місяць. Якщо ви підстригалися на початку року, то можете спокійно перезимувати без візиту до салону краси.

Економія на шампуні

Пляшечок з шампунем та кондиціонером вистачить на більш тривалий час, якщо ви не матимете довгої «гриви». Зекономлені кошти можна витратити на більш дорогі та якісні продукти для догляду за собою.
А ще можна буде використовувати менше гумок та інших аксесуарів для фіксації волосся.

Комфорт

Вам більше не доведеться турбуватися про те, що довге волосся застрягло в застібці чи одязі. Зачіску середньої довжини можна швидше і простіше повернути у пристойний вигляд, якщо ви побували на сильному вітрі чи під дощем. Спітніли під час пробіжки чи тренування у спортзалі? Коротше волосся швидше сохне.

Коротке волосся дозволяє вам краще охолоджуватися влітку, а довге зігріває взимку. Середня довжина дозволяє отримати й те, й інше. Така шевелюра буде і теплою, і прохолодною, - в залежності від погоди.

Універсальність

Зачіски середньої довжини добре поєднуються з різними типами обличчя. Ви можете підібрати цікавий варіант, якщо маєте овальне, кругле, квадратне, видовжене чи якесь інше обличчя.

Ознайомтеся з інформацією про різні зачіски середньої довжини. Перегляньте фотографії, проконсультуйтеся зі своїм перукарем. Не бійтеся експериментувати, щоб знаходити щось краще. Приємна звістка полягає в тому, що є дійсно великий вибір таких зачісок. Це подовжений боб, каре, багатошарова стрижка та багато інших варіантів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: зачіска
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому вам варто подумати про зачіску на середнє волосся?*
19 листопад, 2015, 16:40