На території волинського монастиря виявили гелікоптерний майданчик для церковної еліти. ФОТО. ВІДЕО

На території волинського монастиря виявили гелікоптерний майданчик для церковної еліти. ФОТО. ВІДЕО
На території Зимненського монастиря, який належить Волинській єпархії УПЦ (МП) виявили гелікоптерний майданчик, яким користується церковна еліта.

Про це пише Волинь Online.

Нагадаємо, раніше видання розповідало про приватні інтереси впливових осіб УПЦ МП, які проти створення Єдиної Помісної Церкви.

Ми вирішили відзняти відео із повітря, аби показати більш детальніше читачам територію Зимненського монастиря, де господарює у цих володіннях ігуменя Стефана — кума Медведчука та подруга олігархів-опоблоківців. Нагадаємо, замість надати коментарі для видання, вона запросила помолитися у Зимне.

Територія цього комплексу вражає. Окрім будівель монастиря, тут ще є декілька нових будівель. Це готель, яким володіє монастир. Як виявилося, за монастирським готелем є вертолітний майданчик.



Як розповідають місцеві жителі, використовується він не часто. Лише тоді, коли приїжджають VIP-гості. Так, помічали приліт на гелікоптері настоятеля МП Онуфрія, який свої володіння відвідує виключно повітрянним транспортом. До речі, як і останній раз в жовтні цього року на святкування свята Всіх святих землі Волинської до своєї пастви теж прилітав до Луцька гелікоптером.



Є у нас також відео і з будівництва будинку єпископа Нафанаїла, який також проти Єдиної Помісної Церкви в Україні. Будинок єпископ зводить у своєму рідному селі Залюття. Оскільки на Google Maps будинку ще немає, лише досі пуста ділянка, то очевидно, що будівництво розпочалося нещодавно.



Будівництво будинку триває і досі. Поруч лежать будівельні матеріали. Новозбудований будинок обкладений високоякісною та дороговартісною клінкерною цеглою. Де єпископ взяв кошти на будинок, нам особисто його не вдалося спитати, адже він заявив нам по телефону, що ніяких питань не можна.



Як ми уже писали, з власних джерел нам стало відомо, що будівництво священнослужитель проводить за кошти з продажу свічок та пожертв прихожан, які їх дають на отримання храмів, а не на покращення побуту ієрархів.



Наразі Нафанаїл орендує цей престижний будиночок у передмісті Луцька.



Ще один противник Томосу митрополит Володимир проживає на території архітектурної пам’ятки національного значення Свято-Успенському соборі у Володимирі, де має престижну резиденцію і пересувається, як ми уже раніше писали на престижному авто 2018 року. Таке авто вартує від 61 тисячі доларів, однак як нам вдалося дізнатися, за своє митрополит заплатив 65 тисяч доларів. Нагадаємо, офіційно, воно належить єпархії.



Мар’яна МЕТЕЛЬСЬКА

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От-от бомбане сектаНтів))) "вы все врете", "пишите о киевском патриархате" "попам можно фсее они канонические"
Відповісти
Сатанинська вороняча зграя.
Відповісти
той майданчик вже давно побудований, а то тільки помітили
Відповісти
пакайтєсь!!! бохнакажет, вифсьоврьотє... ета плащадка для прільота ангєлов с благімі вєстямі із маскви
Відповісти
Там де майданчик, там була резиденція Януковича, ви б журналісти як би були там на екскурсії то вам це там сказали б, а так вас не повна інформація.
Відповісти
Хіба свічки дають на отримання ( утримання) храмів? Гроші ідуть на патрони!
Відповісти
А все через тупих людей які думають що їхні проблеми вирішить проскорка і пєдофіл в рясі.
Відповісти
Чого це монах не в монастирі живе,а знімає собі котедж?? А того,що справжніх монахів і священиків лишилася одиниці. Їх місце зайняло тупе ***,яке лише заробляє гроші.Мій знайомий,який в 11 класі читати нормально не вмів,пішов в духовну семінарію - то ж копійка завжди буде,працювати тяжко не треба
Відповісти
Останні новини
На території волинського монастиря виявили гелікоптерний майданчик для церковної еліти. ФОТО. ВІДЕО
19 листопад, 2018, 17:05