Ще один нардеп з Волині відзначився під час бійки у Раді. ФОТО. ВІДЕО

Ще один нардеп з Волині відзначився під час бійки у Раді. ФОТО. ВІДЕО
Учасником бійки у Верховній Раді у вівторок, 19 березня, під час якої дісталося депутатці Ірині Сех, став волинський «свободівець» Євген Мельник.

Нагадаємо, у Верховній Раді відбулася «битва» за мову, у якій брали участь депутати з фракцій ВО «Свобода», КПУ і Партія регіонів. Одним з учасників потасовки, який потрапив у кадр фотокореспондентів, став волинський свободівець Анатолій Вітів.

Обговорення цього інциденту триває й досі. Кривдником Ірини Цех вважають регіонала Артема Семенюка, - повідомляє парламентський кореспондент Наталка Пахайчук.

У ЗМІ оприлюднили відео, на якому видно обставини, як Семенюк вв’язався у бійку. Молодий депутат напав на свободівця Євгена Мельника. Але той не лише відбив напад регіонала, а зумів схопити його за піджак і допоміг однопартійцям втихомирити емоційного регіонала.



Водночас під час інциденту постраждала депутат Ірина Сех, яка отримала стусанів у бійці.

У четвер, 21 березня, регіонал Нестор Шуфрич заявив, що вини Артема Семенюка у «прикрому інциденті» немає і закликав «Свободу» бути «мужиками».

«Виходьте з нами один на один без ваших жінок!», - додав він.

Так він відповів від фракції Партії регіонів на заяву Міжфракційного об’єднання «Рівні можливості», яке висловило своє обурення застосуванням фізичної сили проти народного депутата Ірини Сех під час бійки в парламенті.

56-річний Євген Мельник старший за свого «супротивника» на 26 років. Каже, що справитися з молодиком йому вдалося завдяки чудовій формі, яку постійно підтримує. Мельник розповів, що крім щоденної фізкультури займається і бальними танцями разом з дружиною. На його думку, депутатська діяльність включає і силове протистояння, якщо є потреба.

«Звісно, мені теж дісталися стусани, є синці. Але це дрібниці. Головне, що була присяга народного депутата, і ми обіцяли, що всіма можливими засобами будемо захищати інтереси України, її народу і Конституцію. Так само й у державному гімні України є слова: «Душу й тіло ми положим за нашу свободу». Тож коли йде наступ на Конституцію, на українську мову, то ми всі як один станемо на її захист», - зауважив він.

На фото Сергія Шаповала: Євген Мельник після бійки




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 37
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Соромно за народних обранців!!!
Відповісти
Що тут чи чого тут соромитися???
Тут треба не те що бити, а покалічити та вигнати назавжди їх не те що з ВР, а з України в Узбекистан ( це за кращих ще масмштабів,а так взагалі у Буркіна-Фасо)!!!
"СВобода" молодець, рада,що Ви є!!! Так тримати!!!
Відповісти
С таким рылом они били наших укринцев в ВВВ.Это не нардеп это бандит.
Відповісти
Не знают только дилетанты,
Много в нас таких видать,
Что кацапы,это оккупанты,
Их,с Украины,надо гнать!
Відповісти
Состряпать высер для газеты-
Увы,мой друг,не мудрено.
Среди говна вы все поэты,
Среди поэтов вы - говно...
Відповісти
Ирина, соромно за таких горе депутатов как ВО Свобода,Это позор Украини.
Відповісти
це ти позор і виразка УКРАЇНИ!!! ЧІМАДАН ВАКЗАЛ РАССЄЯ!!!
Відповісти
То Маша вали в Запорожье!!!
Там тобі місце,що ти тут робиш???А? Чого ще досі в свою рАссєю не поєхала,а???? Чому тут сидите??? Чучало!!!
Відповісти
Скоро этих бандеров будут бить как мамонтов.
Відповісти
наївний...
ПАМ’ЯТАЙ ЧУЖИНЕЦЬ, ТУТ ГОСПОДАР УКРАЇНЕЦЬ!
Відповісти
Це ти пасть розкриваєш на Українців, дивися щоб в нас українців терпець не увірвався. Це ви позорите Україну, 300-років нас вчите красти та пити.Вон нах в свій ПУТІНСТАН
Відповісти
Слава Україні!!!
Відповісти
ПЕТРУ. Я Вам конечно сочувствую,как инвалиду...Но это вам,пардон,пора с Украины домой,-на Говерлу.И слово "Быдло" поляки,извините,для вас придумали.А в своем доме мы уж как-нибудь сами разберемся,без гостей незваных.УКРАИНА - ДЛЯ УКРАИНЦЕВ!!! БАНДЕРОВЦЫ-ДОМОЙ,ПОД ПОЛЬШУ!!!
Відповісти
не тобі шановний(читай москалику) розказувати де нам, УКРАЇНЦЯМ, жити!!!
Відповісти
Аха ха)))
Я такої єрісті давно не чула)))
Інвалід тут, Ви, доречі, від народження, воно видно, при чому посмертно і 1 група!
Відповісти
А в Іллєнка пика така шо огого, оце відкормив, в окопах
Відповісти
Поэты и писатели,
Уборных стен маратели:
Позвольте вас писатели,
Послать к еб...й матери.
Відповісти
Якби таке побачив наш Тарас Шевченко,то напевно гірко б пошкодував.Стая тупих скажених псів.Ви подивіться на пики свободівців.Відгодовані як свині.І вони ще кажуть,що їм погано живеться???І гарна фамілія в лідера-Тягнибик:)Який бик,таке і стадо:)))
Відповісти
Героям Слава?
Відповісти
А вони герої???:)
Відповісти
Коли дивишся на оці товсті мордяки свободівців вожко навіть уявити що ми живемо погано і що у нас криза:)
Відповісти
За чотири місяці роботи ВР понаїдала Сволота свої харі, що не влазять уже в ящик!А які "інтелектуальні" вирази обличч у Вітіва, Іллєнка і інших "хваріонів"! Стидоба за таких "патріотів" - одне тупе невігластво і злоба!!
Відповісти
Харя Янека вже давно в ящик не влазить. Хоча скоро влізе в один - той в якому ховають. Я не нердеп але злоби у мені не менше. Вам що так добре живеться? Зарплати на все вистачає? Їздите по ідеальних дорогах? Якість комунпослуг задовільняє? Лікуєтеся безкоштовно? Стидно за вас таких не патріотів.
Відповісти
Ужас!В моєї півторарічної свині обличчя менше ніж в Іллєнка:)Цікаво,що про нас іноземці думають,коли бачать свободівців.Напевно що ми живемо в найбагатшій крахні світу:)))
Відповісти
Самі іноземці страждають від ожиріння тотально. А раз у вашої свині обличчя менше як в Іллєнка, то ви москаль і часто заходите в запої забуваючи погодувати свиню. Шкода тварину...
Відповісти
Справжні українці з діда-прадіда були міцними хлопцями!Козарлюгами! І такими є свободівці, які оту москальську банду своїми кулаками розмажуть по всій Верховній Раді. Молодець Мельник! Так тримати, нам його виборцям за такого депутата не соромно! А соромно за таке бидло, яке лиже с...ку ригам!
Відповісти
Ви, мабуть Мельника дружина чи одна з його сестер, а тому в чомусь вас можна зрозуміти - захищати свого діло святе! Однак не вам судити про моральність влади, бо та політична сила, що на неї сьогодні сильно претендує, ще гірша - бо тупа (у Вітіва немає навіть ВО), непрофесійна (доказів їх професійності навіть у вигляді створення власних Фондів підтримки, хоча би такого як у Ахметова, який допомагає дійсно любій людині у самій складній ситуації, - немає!), жадна і нерозбірлива до грошей незалежно від того від кого вони надходять (навіть від ненависних їм "жидів"!)! А саме головне - СТРАШНА в своїй ненависті до ЛЮДИНИ! Таке вже в нашій історії було, ПАМ*ЯТАЄМО!!
Відповісти
У Сковориди теж не було ВО, але це завадило йому стати тим ким він став і світ його так і не впіймав! У сучасних реаліях ВО не є показником розому. У вас вона певно є але розуму, але диплом певно за сало купили, десь у Маневичах вирощене. Те що ти Наталя трошки піднялася десь комусь лизнула і дала не показник ВО. А тепер дзвони начальнику "напевно жидкові" натягай чисті труси і звітуй далі!!!!!!!!
Відповісти
Та ти навіть не володієш стилем конструктивного діалогу - лише брудна і принизлива риторика "базарної баби"! Мені смішно і разом з тим відрадно, що все-таки електорат Сволоти це затуркані, недалекі люди, яких вони своєю низькою брехнею заманули в свої тенета! Прозріла більшість людей від "ржавої революції" - прозріє і від "сволотівської партпропаганди", що замішана на брехні, невігластві і людиноненависництві! Ніколи ви не будете при владі, яку ви мрієте будувати як "....страшну і жорстоку" (це десь із цитат С.Бандери)!
Відповісти
Наталя, рабів до раю не пускають, це теж десь із цитат Бандери. На жаль, їх пускають в інтернет писати коментарі. Про який конструктивний діалог може йти мова з такими прихвостнями Борі Клімчука як ти. Веди свій діалог з ним і тобі подібними, а не моралізуй на тему хто вартий прийти до влади...
Відповісти
Оксана,зразу видно,що ти навіть в школі не вчилася:)))Подивись на старі картини де зображені наші козаки.Всі хлопці міцні,підтягнуті,спортивної статури,але не жирні в 30 років як свині.А тобі раджу менше в дзеркало дивитися,а то від люті до людей на власне зображення скоро кидатися почнешь:)))
Відповісти
Ти, ще раз подивися на картинки зі шкільного підручника, тільки не за 1983 рік. А сучасні! Навіть Хмельницький має добряче пузо!!!!!!!!! Але таким як ти треба над ліжком портрет Катерини ІІ чи імператриці Анни повісити.
Відповісти
дії фракції ВО"Свобода" у ВР абсолютно правильні і передбачувані....я за них горджуся...адже такого добрячого СТУСАНА по всіх параметрах "РИГІОНАЛЬНА КУПКА НЕПОТРІБУ" за роки правління ще не отримувала....!!!нарешті загаворили потрібною мовою, дехто...поліглоти...найобдарованіші із найтупіших))))!!! ми де живемо, МОСКАЛЮГИ - НЕВІГЛАСИ ТУПІ ???? наша земля!!!!наша мова!!!! ні....так ГЕТЬ!!!!!!!!!
Відповісти
Хвора, ви вже тут? Ви там про яку мову балакаєте? Про свій суржик? То він не є нашою мовою, якщо про українську, то вона не є вашою мовою. Хвора, ви "Лучанка", не забувайте про це. Наш місцевий блазень.
Відповісти
Оксана(свобоДівка) це твоя земля???Твоя мова???Все це твій Тягнибок з Юлькою і Ющенком просрали на майдані під час так званої "Помаранчевої революції".За пять років правління це тупе керівницьтво відкинуло нашу державу на 20 років назад.Все,що зробили за пять років,так це побудували(за 70 млн.грн) меморіал жертвам голодомору,який в перший же дощ затопило.Тільки на відкачку води та просушку приміщення потратили ще 2 млн.грн.І ці ж самі йолупи зараз знов ідуть до влади???Завдяки таким тупим недоумкам ми платимо сьогодні найбільшу в світі ціну за газ.А що тупе теля,твоя Свобода зробила для України???Може збудувала хоча б один дитячий садок або школу???Може дорогу побудували?Все що вони вміють,так це толпами як стадо бігати і верещати немов скажені:)
Відповісти
Нашу країну на 20 років і відкидати не потрібно було, бо такі як ви впилися у владу як вампіри у жертву і смокчете з народу, як ти Юлька у свого боса! Бачу, Юлінька, ти тут цифрами володієш, цікаву інформацію знаєш, як ніби-то сама все відмивала і сама "плітку" клала біля меморіалів. Завдяки таким тупим недоумкам і приходиться бігати і верещати, бо десь вирощена в Поліських болотах сволота набралась сміливості і тільки те може, що когось ображати. А, що ти зробила для країни???Ти хоч раз принесла квіти до того меморіалу, чи запалила свічку в честь жертв голодомору??? Ти не шануєш історію і свою землю, про таких як ти світ навіть не згадає, бо ти сіра маса РИГІВ!!!!
Відповісти
Ви москалики спочатку вирачкуйте з Азії, а потім когось повчайте, чурбани білі.
Відповісти
Останні новини
Янукович 11 років тому. ВІДЕО
21 березень, 2013, 13:02
Ще один нардеп з Волині відзначився під час бійки у Раді. ФОТО. ВІДЕО
21 березень, 2013, 12:45