На Волині шукають кадровий резерв для президента

На Волині шукають кадровий резерв для президента
У сфери державного управління хочуть залучити найбільш обдарованих українців.

На виконання Указу Президента України «Про Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації» оголошується конкурс з добору кандидатів до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» у 2013 році, ‒ повідомляють у прес-службі Головдержслужби України на Волині.

Президентський кадровий резерв формується, аби підібрати та підготувати до роботи у сферах державного управління найбільш обдарованих українців.

Участь у конкурсі можуть взяти українці, які на день подання документів не досягли 40 років, відповідають установленим законом вимогам для вступу на державну службу, а також вільно розмовляють українською та однією з мов Європейського Союзу, мають повну вищу освіту. Також кандидати повинні мати стаж роботи не менше 10 років (у тому числі не менше 5 років стажу державної служби та/або служби в органах місцевого самоврядування, із них не менш як 3 роки на керівних посадах, чи не менше 5 років стажу на керівних посадах у відповідних сферах соціально-економічного розвитку).

Добір кандидатів до Президентського кадрового резерву здійснюється з урахуванням квот за пріоритетними сферами державного управління: фінансово-економічна сфера, соціально-гуманітарна, сфера інвестицій та інновацій, паливно-енергетичного комплексу, сільського господарства, житлово-комунального господарства.

Прийом документів здійснюється з 25 березня до 1 травня у робочі дні з 9:00 до 18:00.

Для отримання додаткової інформації можна звертатися за телефоном: (0332) 72-98-69. Контактна особа ‒ Алла Крамар. E-mail: [email protected], [email protected].

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: конкурс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тут среди комментаторов и президентов, и премьеров - пруд-пруди. :))
Відповісти
Останні новини
Янукович 11 років тому. ВІДЕО
21 березень, 2013, 13:02
На Волині шукають кадровий резерв для президента
21 березень, 2013, 12:39