Оптимальне оздоблення стін — яке обрати?*

Оптимальне оздоблення стін — яке обрати?*
Під час ремонту доводиться вирішувати чимало питань стосовно дизайну та оздоблення приміщень оселі. Особливо важко вирішити, що зробити зі стінами в кухні та дитячій кімнаті. Бо ж саме там поверхні зазнають найбільших випробувань та потребують найчастішого відновлення. Тому професіонали рекомендують обирати спеціальні інтер’єрні фарби високої якості. Інтернет-магазин «Фарба-сервіс» https://farba-service.com/ пропонує фарби, за допомогою яких можна безпечно та красиво оздобити різні приміщення. Ось декілька аргументів на користь фарбового покриття стін.

Кухня — завжди чиста та охайна

Стіни в цьому приміщенні мають бути такими, щоб їх можна було легко мити та за необхідності оновити без зайвих витрат і ремонтних зусиль. Адже саме тут на поверхнях дуже швидко з’являються жирні плями, кіптява, сліди та бризки від їжі та напоїв. На тому боці кухні, де розміщено меблі, доречно зробити «фартух» із керамічної плитки, а у столовій зоні краще пофарбувати стіни спеціальною фарбою для кухонних приміщень. Таке покриття має низку переваг:

  • коштує недорого та впишеться в бюджет будь-якої родини;
  • дозволяє за мінімальний час довести до ладу кухню;
  • не має вираженого неприємного запаху;
  • палітра кольорів достатньо широка, що дозволяє міняти дизайн легко та невимушено;
  • стіни, пофарбовані таким матеріалом, можна мити та витирати ганчіркою.

    Перед тим як нанести шари фарби, стіни необхідно підготувати — стартовою шпаклівкою ліквідувати нерівності та тріщини, фінальною довести стіни до ідеальної рівності та заґрунтувати. Це все неважко зробити самостійно, не витрачаючи коштів на бригаду малярів. Які саме інструменти та матеріали знадобляться для підготовки поверхні, підкажуть консультанти безпосередньо на сайті «Фарба-сервіс».

    Фарбування стін у дитячій кімнаті

    Найкраща ідея для оформлення кімнати наймолодших членів родини — шпалери під фарбування. Вони створюють більш затишну атмосферу, а також дозволяють за необхідності оновлювати покриття стін. Фарби для внутрішнього оздоблення житлових приміщень цілком безпечні, їх можна використовувати навіть у тих кімнатах, де житимуть немовлята.

    Таку фарбу можна наносити на різні типи поверхонь:

  • штукатурені;
  • бетонні;
  • зі шпалерами під фарбування;
  • гіпсокартонні;
  • дерев’яні тощо.

    Великою перевагою фарбування стін є те, що оновити поверхню можна легко — не позбавляючись старого шару фарби. Обирайте свіжі, не надто яскраві кольори, які не дратуватимуть дітей, створять необхідний їм затишок.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
  • Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
    Останні новини
    Оптимальне оздоблення стін — яке обрати?*
    20 листопад, 2018, 16:03