На Волині впіймали посадовця-корупціонера

На Волині впіймали посадовця-корупціонера
На корупції зловили сільського голову одного з населених пунктів Горохівського району.

Чоловік використав свої службові повноваження та пов’язані з цим можливості, аби отримати неправомірну вигоду, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Так, порушуючи вимоги частини 1 статті 7 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», сільський голова незаконно сприяв мешканцю села у неповному відбутті визначених йому Горохівським районним судом громадських робіт.

За вчинення адміністративного правопорушення рішенням Горохівського районного суду корупціонера притягнуто до адміністративної відповідальності за частиною 1 статті 172-2 (Порушення обмежень щодо використання службового становища) КУпАП та призначено покарання у вигляді сплати штрафу обсягом 850 гривень та конфіскації незаконно отриманої вигоди, ‒ йдеться в повідомленні правоохоронців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: корупція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О то да. О то й молодці, такий кричущий випадок корупції, та за такий тяжкий злочин садити на довічно треба. Шо там сотні мільйонів вкрадених грошей з доріг, ЖКГ і т д. - то крапля в морі в порівнянні з описаним в статті страшному злочині проти нашої "родины".:-)))))
Панове журналісти, не позортеся такого роду статтями, повірте, що у нас в області є набагато серйозніші і цікавіші випадки цієї хвороби держави. А то розтрубили на весь Ukr.net "новину", голову сільського бач зловили на "страшній" корупції.
Відповісти
Останні новини
На Волині впіймали посадовця-корупціонера
21 березень, 2013, 15:01