Чоловіки влаштували перегони на крадених авто

Чоловіки влаштували перегони на крадених авто
Мешканці Рівненської області вкрали у Ковелі два автомобілі.

Повідомлення про інцидент надійшло до правоохоронців близько 2:00, ‒ повідомили у прес-службі волинської міліції.

Заявники розповіли, що в Ковелі невідомі вкрали їхні авто: жовтий Iveco та чорний Volkswagen Golf. Один із постраждалих пояснив, що машину він хотів продати. Тому, коли приїхали так звані «покупці», надав їм машину для «проби». Однак молодики, не повернувши її, зникли. Ймовірно, вони пересувалися автомобілем Opel Astra.

Незабаром правоохоронці побачили три зазначені автомобілі, що рухались у напрямку міста Сарни Рівненської області. Зупинивши транспортні засоби, правоохоронці помітили, що водій, який керував Iveco, був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Більше того – у чоловіка не було при собі жодних документів, навіть таких, які б засвідчували його особу. У водія Volkswagenʼа також відсутні документи на право керування цією машиною, ‒ зазначають у міліції.

Держінспектори попросили трьох водіїв та двох пасажирів пройти до приміщення стаціонарного посту, де їх затримали до приїзду слідчо-оперативної групи.

Під час розмови водій Volkswagenʼа пояснив, що автомобіль йому передав власник нібито за борги, інший ‒ мовчав. Усі водії ‒ мешканці Рівненщини, вони між собою брати. На одного із водіїв було складено адміністративний протокол за статтею 130 (керування транспортним засобом в стані алкогольного спʼяніння) КУпАП.

Затримані авто, водіїв та пасажирів передали працівникам Ковельського МВ УМВС України у Волинській області для подальшої перевірки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чоловіки влаштували перегони на крадених авто
21 березень, 2013, 16:09