Лікар Валіхновський прооперує дитину з рідкісним синдромом. ВІДЕО

Лікар Валіхновський прооперує дитину з рідкісним синдромом. ВІДЕО
У популярному телешоу «Стосується кожного» розповіли про дворічну Ксенію Когтину з Харкова, діагноз якої трапляється в однієї дитини на мільйон.

Про те, що дівчинка з'явиться на світ з патологією, її мама дізналися на 25 тижні вагітності. За місяць до появи дитини батько поїхав на заробітки, щоб забезпечити доньку та дружину усім необхідним, - повідомляє Таблоїд Волині. Але Віталій не повернувся ні до народження доньки, ні на її виписку з пологового будинку. Відтоді у мами-одиначки Ольги Когтиної почалося тривожне життя по лікарнях. Всього за два половиною роки маленька Ксенія перенесла аж 5 операцій.

Під час обговорення проблеми у студії лікар з Волині Ростислав Валіхновський та його брат, лікар Тарас Валіхновський прийняли рішення взятися за цю складну справу.

«Запрошую до перегляду нового випуску програми «Стосується кожного», де мій брат, лікар-хірург вищої категорі, Тарас Валіхновський та я, через прямий ефір з Катару, прийняли рішення допомогти маленькій Ксенії на базі Valikhnovski Surgery Institute. Ксенія народилась із синдромом Фрейзера – генетичною патологією, яка вражає лицевий скелет, органи слуху, сечовивідної системи», – написав на сторінці у Фейсбуці Ростислав Валіхновський.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пан Валіхновський всупереч обіцянкам, наскільки зрозуміло, майже нічим Ксенії не допоміг
Відповісти
Останні новини
Лікар Валіхновський прооперує дитину з рідкісним синдромом. ВІДЕО
22 листопад, 2018, 16:51