Для особливих волинян влаштували вечорниці. ФОТО

Для особливих волинян влаштували вечорниці. ФОТО
У Волинській обласній бібліотеці для юнацтва відбулись листопадові вечорниці для вихованців ГО «Центр реабілітації осіб з інвалідністю «Джерело життя».

Про це повідомляє Волинь Online.

На вечорницях усі жартували, розгадували загадки, слухали легенди про осінь і головне – долучились до марафону майстерок, що тривають у книгозбірні.

«Сьогодні ми презентували батькам та друзям виставку ляльок-мотанок, які молоді люди з «Джерела життя» виготовляли на заняттях впродовж кількох місяців. Також ми приєднались до марафону майстерок для благодійної організації «Творчість заради життя». Змотані вихованцями ниткові ляльки-мартинички віддадуть на ярмарок проекту і їх можна буде придбати всім охочим 10 грудня», – розповіла ініціатор заходу майстриня Валентина Міщук.

«Ми одна громада, одна велика сім’я. Приємно, що до наших майстерок вже долучились учні різних шкіл області, вчителі – слухачі курсів ВІППО, сьогодні – молодь з «Джерела життя». Отож всіх охочих запрошуємо до нас в бібліотеку», – ділиться радістю організатор марафону майстерок, головний бібліотекар Оксана Коба.

Як розповіли організатори події, майстерки благодійності проводитимуть ще два тижні, а виставка ляльок-мотанок «Українська традиційна лялька ХХІ» вихованців «Джерела життя» триватиме до кінця року.



Довідково:

Бібліотечному проекту «Творчість заради життя» виповнюється 5 років. 10 грудня лучан та гостей міста запрошують на великий ярмарок благодійності та перегляд вистави “Чарівник країни Оз”.

Цьогорічний головний партнер проекту – Громадське об’єднання батьків дітей з психофізичними вадами розвитку «Повір у себе», що об’єднала 47 сімей, які виховують дітей з аутизмом, алалією та різними психофізичними порушеннями. Мета об’єднання – задоволення та захист законних соціальних, економічних, творчих, вікових, національно-культурних, спортивних та інших спільних інтересів дітей з інвалідністю. Зібрані під час цьогорічного проекту кошти підуть на облаштування спеціальної дитячої сенсорно-інтеграційної кімнати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Для особливих волинян влаштували вечорниці. ФОТО
22 листопад, 2018, 21:09