Із Палицею нормальні, робочі стосунки, – Романюк

Із Палицею нормальні, робочі стосунки, – Романюк
Міський голова Луцька Микола Романюк каже, що мерія налагодила співпрацю з благодійним фондом народного депутата Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

А стосунки з парламентарем у мера склалися «нормальні, робочі», - розповів він в інтерв'ю Волинській правді.

Також Романюк стверджує, що ті обіцянки, які давав Палиця під час виборів до Верховної Ради будуть реалізовані.

«Не буду зупинятися на дрібних проектах. Планується збудувати 5 футбольних полів зі штучним покриттям, буде здійснено благоустрій двох прибудинкових територій зі спорудженням спортивних майданчиків, буде закуплене обладнання для міської лікарні, відремонтують будинок культури у Вересневому. Ми дуже добре співпрацюємо з його благодійним фондом та узгоджуємо плани», - зауважив посадовець.

Водночас він прокоментував критику в свій бік, яка під час проміжних виборів до Волинської обласної ради лунала з вуст кандидата Олександра Лазорка, який є давнім бізнес-партнером Палиці.

«Це питання не до мене. Я настільки глибоко не аналізував цієї ситуації. Мені тут нічого сказати», - висловився Романюк.

Нагадаємо, нещодавно експерти Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу дійшли до висновків, що Романюк і Палиця «побили горшки».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хер там нормальні.
Відповісти
та якощо б на Лазорко з Палицею, взагалі нічого зробленно не було, тільки й чути про них, до чого тут "нормальні, робочі", це у Лазорка і палиці із Луцьком та лучанами нормальні і робочі стосунки.
Відповісти
Підфартило Романюку, що його мерство випало на час виборів, коли кандидати взяли на себе деякі проблеми Луцька. А так - був би гаплик меру! Да він і того втримати не може...:(
Відповісти
Щось не зрозуміле...
Нам розказують, що наш будинок культури будуть ремонтувати за кошти місцевого бюджету. Романюк розказує, що це Палиця реалізовує свої обіцянки. А у додатку 7 до Бюджету міста на 2013 рік зазначено: Капітальний ремонт будинку культури в мікрорайоні Вересневе 985 000 грн.
Згадується класика.
— Двадцать пять баранов в то время, когда наш район еще не полностью рассчитался с государством по шерсти и мясу!
— А ты не путай свою личную шерсть с государственной!
Очевидно, все ж таки переплутали.
Відповісти
Останні новини
Із Палицею нормальні, робочі стосунки, – Романюк
21 березень, 2013, 17:00