Гори сміття та безлад: як «євробляхери» загидили «Устилуг». ФОТО. ВІДЕО

Гори сміття та безлад: як «євробляхери» загидили «Устилуг». ФОТО. ВІДЕО
Мешканці міста Устилуг скаржаться на гори сміття та безлад, який залишили по собі «євробляхери» біля самого кордону.

Фото і відео відзняті біля МПП «Устилуг» мешканці міста прислали на електронну пошту Район.Володимир-Волинський.

«І ніхто той ср...ч не поспішає прибирати. Іноземці в'їжджають в Україну і з перших хвилин починають милуватися цими «краєвидами», - пише мешканка Устилуга, яка прислала світлини і відео.

Вчора, 26 листопада, мітингувальники зранку ще перебували біля в'їзду на пункт пропуску ( біля клітки), пізніше почали перекривати рух при в'їзді в місто Устилуг , а згодом – в районі озера Лісного.

Сьогодні, 27 листопада, протестувальники розблокували доїзд до пункту пропуску "Устилуг".

Нагадаємо, з 25 листопада вступили у дію закони 2611-VIII та 2612-VIII (в народі відомі як закони щодо євроблях). З цієї дати вступили в силу нові закони, за якими за ввезення авто на іноземній реєстрації треба сплатити грошову заставу, або ж сплатити всі необхідні митні збори. Саме тому, на кордоні утворилось велике скупчення людей та автівок.

На міжнародному пункті пропуску «Устилуг» люди того ж дня заблокували рух на митниці і почали вимагати від митників пояснень стосовно автомобілів на єврономерах.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
БИДЛО!!! ЄВРОБИДЛО!!! І вони ще чогось хочуть і говорять про Європу... Та вам в село бикам хвости крутити. довбо..би!
Відповісти
Журналюги. Одне питання нах викладати фото пляшок, ви бачили хто їх там залишив? Ви пройдіться там де не було акції там така сама ситуація. Ви просто *уйню пишите. І як завжди видалите коментар
Відповісти
Та ні, то автора статті просто жаба давить що він не може собі бляху доступну купити, то все заздрість. А та та та та та.
Відповісти
Это все эти «бляхи». Все беды из за них
Відповісти
перепешіть номери активістів і зробіть депортацію,якщо такі правельні,то чому в київ не їдете і там не демонструєте свої тупі мітинги.Слабо?
Відповісти
Шановні євробляхи, чим вина Вам моя дитина яка стояла в черзі, я був в АТО, де більшість з Вас не була, ви тричі на тиждень за кордоном везете контрабас, але будь ласка їдьте в столицю і там бастуйте, ви просто колгосп алкоголіків
Відповісти
До правди та решти.
При всій повазі, чи знаєте Ви на яких номерах возять волинські волонтери допомогу на передову ? Я недарма запитала, бо знаю цих людей особисто і не раз готувала "тормозки" та давала гроші для придбання авто на потреби армії. У моєї сімї єврономера не для перевезення контрабанди. Ця машина годує нас і не тільки. Бо сплачує моя сімя більше 5000 податку щомісяця у держказну. На мітингу не була. Не у всьому їх підтримую. Тому називати всіх власників машин на єврономерах "колгоспом алкоголіків Ви не маєте права, чи то служили Ви чи міністр міністрів. За 20 років безперервного стажу якось не спромоглися ми купити "достойне авто" на укрномерах. До речі, планую розмитнити авто, щоб якомусь державному дармоїду дали премію під новий рік.
Відповісти
Останні новини
Гори сміття та безлад: як «євробляхери» загидили «Устилуг». ФОТО. ВІДЕО
27 листопад, 2018, 10:52