«Завжди їду і прощаюся з рідними», – волинський капелан про поїздки на передову

«Завжди їду і прощаюся з рідними»,  – волинський капелан про поїздки на передову
Капелан Олександр Ружило вже п'ятий рік збирає і доставляє волонтерську допомогу на передову і жителям Донбасу.

Із окупованого сходу України у Маневицький район переїхали його п’ятеро дітей та дружина, а сам пан Олександр став капеланом 24-ї, 54-ї, а нині 93-ї окремої механізованої бригади, - пише газета Нова доба.

«Дорога туди – це квиток в один бік. Завжди їду і прощаюся з рідними…», – каже капелан. І попри небезпеку, знову й знову їде на схід, де допомоги чекають бійці. Ось і нещодавно за підтримки жителів Маневицького району відбулася ще одна така поїздка.

"Дякую всім добрим і небайдужим людям, які зробили можливою чергову поїздку на схід України: Петру Міцевському, Галині Хмеляр, Андрію Яцині, Володимиру Радіону, Олександру Лановому, Анатолію Бричці, Миколі Лукашуку, Оконській сільській раді, працівницям центральної районної бібліотеки за смачні пироги і солодощі, директору Василю Давидюку і діткам школи села Костюхнівка за вареники і вітамінні заготовки для наших захисників. Дякую всім, хто допомагав у цій справі. Все це було доставлено нашим землякам в 10-ту і 14-ту бригади", – із вдячністю прокоментував капелан.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.