Високоякісні меблі у Краснодарі*

Високоякісні меблі у Краснодарі*
Високоякісні меблі, які стали б родзинкою інтер'єру, - це мрія кожної господині. Здійснити її можна з допомогою інтернет-магазину "Пінськдрев".

Сфера роботи компанії

"Пінськдрев" у Краснодарі - це компанія-лідер із Білорусі у сфері деревообробки. Найбільша перевага компанії - багаторічний досвід на мебельному ринку (більше 100 років). Вона має 16 компаній-представництв у Росії та інших країнах СНД. Мережа магазинів складається із 112 установ, у яких працює майже 7 тисяч співробітників.

Асортимент продукції компанії

Хочете купити комод у Краснодарі чи здійснити іншу покупку в цьому напрямку? "Пінськдрев" - масштабна компанія, яка виготовляє багато видів меблів. Тут ви знайдете:

• м'які меблі (різні види диванів, крісла і т. д.);
• корпусні меблі (для вітальні, спальні, дитячої кімнати, кабінету, столи, шкафи і т. д.);
• матраци;
• кухні і фасади.

Вибираючи меблі від компанії "Пінськдрев", ви вибираєте стовідсоткову якість і надійність. Крім цього, придбати меблі можна для окремих стилів інтер'єру. А саме, представлені такі стилі:

1. Італійський, який перетворить вашу кімнату в елегантні апартаменти. В цій групі ви знайдете 11 колекцій продукції, представленої шістьма видами кольорів. Також тут є 15 видів готових наборів меблів цього стилю.
2. Класичний, який поєднує простоту й екстравагантність. Він вражає людей впродовж багатьох сторіч. Ця група найпопулярніша серед покупців. У ній ви знайдете 27 меблевих колекцій, представлених 13 кольорами. Наявні 34 готові набори продукції.
3. Модерн. Для нього характерне поєднання сміливості й розкоші. В асортименті - 21 колекція, представлена 15 кольорами. Також у цій групі ви знайдете 33 види готових інтер'єрів.
4. Неокласика. Це оновлена класика. В цій групі ви знайдете 7 колекцій, 8 готових наборів меблів і 4 варіанти кольорів.
5. Лофт. Це новітній стиль, якій підійде сміливим експериментаторам, які люблять екстраординарність і яскравість. Тут є 7 колекцій, 9 наборів меблів і 4 варіанти кольорів продукції.
6. Прованс, який вдало поєднує експеримент і традиційність. Вашій увазі представлені 13 колекцій, 6 готових інтер'єрів і 7 видів кольорів для меблів.

Замовити меблі можна на сайті магазину - https://krasnodar.pinskdrev.ru. Доставляють товари покупцям швидко, без затримок. Під час отримання замовлення потрібно мати при собі паспорт.

Як бачите, в інтернет-магазині компанії "Пінськдрев" ви точно знайдете те, що вам треба. Відвідайте магазин, придбайте меблі своєї мрії - і переконаєтеся в усіх її перевагах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: комод
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Послуги таксі в Києві*
27 листопад, 2015, 16:20
Високоякісні меблі у Краснодарі*
27 листопад, 2015, 16:18