Як правильно повертати студентський кредит?*

Як правильно повертати студентський кредит?*
Отримати кредит студенту важче, ніж офіційно працевлаштованій людині. Причина досить проста – банки оцінюють доходи клієнтів. А у багатьох студентів доходом є хіба що стипендія. Цього явно недостатньо для великого займу. Рішення можна знайти тут - https://fastcredit.money/studentam/. На сайті Fast Credit зібрана інформація про різні мікрофінансові організації, які надають позики студентам без підтвердження доходу. Тут ви можете ознайомитися з відсотковими ставками, максимальною сумою кредиту та іншою корисною інформацією. Далі лишається натиснути кнопку і перейти на офіційний сайт МФО для подачі заявки.

Особливості повернення студентського кредиту

Повернення позики повинне бути вашим пріоритетом. Це важливіше, ніж придбання автомобіля, весілля чи оренда великої квартири. Спочатку позбавтеся фінансової скутості, щоб можна було вільно будувати доросле життя.

Ось які поради ми підготували, щоб допомогти вам це зробити:

• Враховуйте зарплату після отримання диплому. Адекватно оцінюйте свої фінансові можливості. Випускники рідко починають одразу ж отримувати велику платню. Можете почуватися сміливіше, якщо приватна компанія чи державна структура вже пропонують вам роботу одразу після закінчення навчання.
• Починайте шукати гроші вже під час навчання. Подумайте, де можна працювати. Але це не повинно шкодити головній цілі – засвоєнню знань. Використовуйте спільноту університету. Дізнайтеся, чи не потрібен комусь репетитор. Працюйте на канікулах.
• За потреби зверніться до батьків. Якщо вони зможуть позичити гроші, щоб розрахуватися з кредитною організацією, це допоможе полегшити фінансовий тягар. З батьками можна буде розрахуватися пізніше і без нарахування відсотків.
• Скоротіть витрати. Молодим людям хочеться відчути смак життя. Але інколи потрібно себе стримувати, щоб дбати про майбутнє. Подумайте, чи не можете ви економити і відкладати гроші з уже наявних доходів. Спробуйте ділити квартиру з сусідом, купуйте вживані підручники. Подумайте про інші джерела економії.
• Старайтеся одразу ж використовувати усі вільні кошти на погашення кредиту. Так не виникатиме спокуса витрачати їх на щось інше (що здається більш важливим). Чим швидше ви повернете борг, тим менше відсотків доведеться виплачувати. Також це дозволить почуватися емоційно вільніше та зосередитися на інших справах.

Підтримання фінансової дисципліни є нелегким завданням для багатьох людей. Але це необхідність, якщо ви бажаєте тримати свій бюджет під контролем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кредит
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як правильно повертати студентський кредит?*
27 листопад, 2015, 16:29
Послуги таксі в Києві*
27 листопад, 2015, 16:20