Зірка з Луцька MONATIK очолив рейтинг найдорожчих співаків країни

Зірка з Луцька MONATIK очолив рейтинг найдорожчих співаків країни
Співак з Луцька MONATIK та Олег Винник, згідно з рейтингом найбільш високооплачуваних зірок 2018 року, розділили місце найдорожчого співака країни.

Як з'ясував Обозреватель, напередодні новорічних свят гонорар артистів за 50-хвилинний виступ на приватному заході становить 30 тис. євро (приблизно 953 тис. гривень).

Зауважимо, що ще минулого року Олег Винник дещо відставав від свого конкурента в цій категорії. Гонорар MONATIK'а порівняно з 2017-м не змінився, а ось секс-символ естради передумав щодо валюти, і якщо раніше співак приймав запрошення стати гостем приватного корпоративу за 30 тис. доларів, то сьогодні проведе з замовником ті ж 40-50 хвилин за 30 тис. євро.

До суми гонорару замовнику виступів потрібно забезпечити також побутові й технічні райдери — умови, необхідні для виступу та відпочинку артистів у гримерках, що також потребує кругленької суми. При цьому за декілька днів до Нового року сума гонорару може зростати.

На друге місце в списку найдорожчих співаків України 2018 року може претендувати Андрій Данилко (Вєрка Сердючка) із гонораром 25 тис. євро (793 тис. гривень), на третє — не менше епатажний DZIDZIO, який відстав від Сердючки лише на 5 тис. євро і просить за приватний концерт 20 тис. (635 тис. гривень).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хто це такий?
Відповісти
Дідо, так то ж такий короткий луцький москалик.Співає собі, стрибає так хвацько. Час від часу до Московії з концертами їздить. Навіть чув як він українською говорив раз. Бандеровець волинський, хулєра.
Відповісти
Ідіотизм вищої проби.
З монатіка співак ніякий, лише танцює добре, а голосу геть немає.
Відповісти
Молодець! Навчився заробляти гроші, а не чекає, щоб батьки підкинули. Хочу побажати творчих успіхів, і ще пісень українською.
Відповісти
з якого дива треба платити такі гроші скоморохам?
Відповісти
Останні новини
Зірка з Луцька MONATIK очолив рейтинг найдорожчих співаків країни
27 листопад, 2018, 18:21