Перший на Волині McDonald’s може з’явитися під Луцьком

Перший на Волині McDonald’s може з’явитися під Луцьком
Питання відкриття McDonald’s у Луцьку дуже гостро постало серед населення. Проте перший такий заклад може з’явитись не в місті, а поза його межами.

Про це розповіла голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб, - передають Волинські новини.

Твердохліб розповіла про ТРЦ, який планують побудувати у Зміїнці.

«На сьогодні планується будівництво декількох магазинів, які будуть об’єднані між собою. Наскільки там буде розважальний центр я не знаю, але торговий — то точно. Я уже бачила макет приміщення — це доволі великий ТЦ, на 2 поверхи. Підприємець планує зробити там аптеку, бо в нас проблема із цим, ми змушені їздити за ліками аж до Луцька або в Рокині», - зазначила Олена Твердохліб.

«Також ми хотіли відкрити у даному ТРЦ «McDonald’s» , але нам відповіли, що перший «Мак» хочуть відкрити в Луцьку, а другий уже, можливо, в нас. Ми не здаємося. Тож, можливо, і той перший «McDonald’s» буде і у нас», - додала вона.

«Можливо тут я вчиняю і не дуже правильно, але я хочу написати лист до головного власника «McDonald’s» у світі про те, що ми хочемо відкрити перший на Волині «Мак» саме у нашій громаді. У мене є така мрія, щоб наші дітки не їздили по різних містах України, аби відвідати цей заклад, а мали все ж таки свій. Чому я так вирішила? А тому що, коли я була у Швеції, то нас розповідали про власника «ІКЕА», якому написав лист сільський голова із Тюменської області в Росії, про те, що він хоче відкрити їхній магазин у себе в селі. На цей лист власник фабрики відповів і побудував «ІКЕА» саме там, де просив сільський голова. Тобто, якщо стукати — то обов’язково відкриють», - заявила глава Княгининівської ОТГ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яку ж херню ви пишете, боже мій боже
Відповісти
Краще жувати... :)
Відповісти
угу хімію жрать збс збс
Відповісти
По франчайзингу KFC краще відкрити.
Відповісти
"Питання відкриття McDonald’s у Луцьку дуже гостро постало серед населення".
Відповісти
Пусть лучше в Луцке открыть KFC ^_^
Відповісти
https://m.facebook.com/hashtag/engineering?source=feed_text&epa=HASHTAG#!/story/graphql_permalink/?graphql_id=UzpfSTEwMDAwMjQwNDc2MDM5MzoyMDQ5Nzc0MzUxNzc5Mzcw
Відповісти
Останні новини
Перший на Волині McDonald’s може з’явитися під Луцьком
29 листопад, 2018, 00:37