Як Королевська «хамила» депутатам. ВІДЕО

Як Королевська «хамила» депутатам. ВІДЕО
Виступ міністра соціальної політики Наталії Королевської настільки обурив народного депутата України Ігоря Єремеєва, що той покинув сесійну залу.

У парламенті сьогодні – день уряду. Першою перед обранцями народу виступила саме Королевська, - пишуть Волинські новини з посиланням на парламентського кореспондента Наталку Пахайчук.

Утім, вона вичерпала свій час, не відповівши конкретно на жодне з запитань депутатів.

Так, відповідаючи на запитання щодо гуманітарної допомоги, яка «стоїть» на кордоні і тривалий час чекає на розмитнення (через ліквідацію міжвідомчого органу, який надавав товарам статус гуманітарної допомоги, близько 500 партій вантажів застрягли на митниці), Королевська розмовляла на підвищених тонах.

«254 такі вантажі отримали дозволи і будуть доставлені до отримувачів. Але, шановні народні депутати, якщо вас хвилюють питання, коли буде кабріолет червоного кольору доставлений до ветерана 85-річного, то він не буде доставлений. Якщо вас турбує питання, коли ті автівки, які ви виставили на кордоні для того, щоби вони потрапили на тіньовий ринок, – то вони не потраплять», – заявила Королевська.

«Можливо, ви конкретизували б це питання? Може, воно стосується кормів для кішок, для цуценят, які їдуть сьогодні через кордон і потребують термінового розмитнення, тому, що чиїсь кішки та цуценята не можуть собі купувати в магазинах? Тому, шановні депутати, гуманітарні вантажі будуть доставлені в Україну, контрабанда не пройде. Ясно? Дякую», - додала вона.



Така відповідь обурила багатьох народних депутатів. Так, своє невдоволення поведінкою Королевської висловили народні депутати Ігор Єремєєв та Ганна Герман.



«Шановні депутати! Про що ми розмовляємо? У нас сьогодні 46 мільйонів виборців із десятками запитань. А Королевська прийшла, облила всіх брудом і пішла!», - заявив Єремєєв.



Після цього народний депутат зібрав речі і вийшов зі сесійної зали, разом з ним і Степан Івахів.

А Герман попросила прем`єр-міністра Миколу Азарова більше не приводити Королевську у Верховну Раду.

«Бо той тон, який вона собі позволяє до народних депутатів він діє навпаки», - заявила вона.

Наразі у фракціях ВРУ тривають консультації щодо резолюції про відставку уряду, зокрема, і міністра соціальної політики України Наталії Королевської.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Допригалась ВПЕРДА чи БАБА НАТАХА!
Відповісти
Мій суржик відпочиває...
Відповісти
сподобались кішачі магазини
Відповісти
яке ж воно безграмотне
Відповісти
Добре що комуністи взялися за діло я маю надію доведуть його до кінця=
Терпіти такого міністра як Королевська просто не можливо... Чому регіони взяли її до себе??? Здоровий глузд мені нормальних варіантів не дає...
Відповісти
Як заговорила, прям Азіров, тільки в кабмін пропхалась. Може це заразне? Не хватає певних атребутів, ступи і мітли. Політична запроданка.
Відповісти
А може до когось не доїхав гуманітарний бензин з білорусії, біда...
Відповісти
Останні новини
Як Королевська «хамила» депутатам. ВІДЕО
22 березень, 2013, 14:24