У місті на Волині хочуть закрити залізничну станцію

У місті на Волині хочуть закрити залізничну станцію
У Камені-Каширському хочуть закрити залізничну станцію.

Як поінформувала секретар міської ради Наталія Бащук, керівництво залізничників порахувало, що за 6 місяців поточного року державне підприємство “Камінь-Каширське лісове господарство” навантажило лісодеревиною всього лише 70 вагонів, вивантажено у місті товарів різними суб’єктами господарювання 73 вагони, - пише газета Полісся.

"Це, за їхніми обрахунками, складає лише 0,8 вагона на добу за згаданий період. Залізничники переконують, що таке господарювання для них є дуже нерентабельним. А тому просять дати дозвіл на закриття залізничного вузла і здійснювати в майбутньому вантажні перевезення через станцію у Ковелі", — говорить Наталія Миколаївна.

Варто відмітити, що кілька років тому керівництвом “Укрзалізниці” припинено рух пасажирських вагонів з м. Камінь-Каширський до м. Ковель. Цим були невдоволені особливо малозахищені категорії громадян, пенсіонери і люди з інвалідністю.

Нагадаємо, що залізниця сполученням Ковель–Камінь-Каширський була введена в дію більше 100 років тому під час війни австро-німецької коаліції проти Росії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У місті на Волині хочуть закрити залізничну станцію
29 листопад, 2018, 14:33