У Луцьку обрали найкрасивішу студентку. ФОТО

У Луцьку обрали найкрасивішу студентку. ФОТО
У Східноєвропейському університеті імені Лесі Українки визначили найкрасивішу студенту історичного факультету.

Окрім основної мети — вибору першої красуні факультету, у конкурсу була й благодійна — збір коштів для лікування Василя Слабківського, який хворіє на хронічний гепатит С, - повідомили у прес-службі «Батьківщини Молодої».

Найкращих учасниць визначало журі в складі: декан історичного факультету Анатолій Шваб, заступник декана із виховної роботи Тарас Літковець, минулорічна переможниця конкурсу Тетяна Шеремета, ведучий телеканалу «Нова Волинь» Михайло Кузьмич і заступник голови «Батьківщини Молодої» Роман Перванчук.

Спершу дівчата представили себе: хто у формі вірша, хто через розповідь, хто через спародійоване ток-шоу Катерини Осадчої «Світське життя». Всього було семеро учасниць.



Крім того, виступили команда КВН від історичного факультету «Отака байда» і чемпіони Луцької ліги КВН команда «ВДроВа».

Наступним був конкурс «Прояви себе», в якому дівчата могли продемонструвати власний талант. Співи, серйозні та жартівливі танці, гра на піаніно, пригощання журі солодощами власного виробництва.



Також дівчата приготували сюрприз для глядацької аудиторії – запальну сальсу. Пізніше вони продемонстрували ще одну танцювальну постановку.

Насамкінець настала черга інтелектуального конкурсу, під час якого учасниці відповідали на запитання.

Зрештою, журі оголосило, що переможницею стала учасниця №3 Тетяна Додарук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 30
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Блін, "дівки", що ж ви всі такі вгодовані? Це ж які зуби треба мати, щоб такі дупи наїсти.
Відповісти
ну, такі "дупаті"))
Відповісти
жиртрест рулит!))))
Відповісти
А кажуть погано живемо... Їдять як мамонти!:)
Відповісти
Дожилися! Вже конкурси краси під політичними гаслами та патронатами партій!:(
Відповісти
То напевно був конкурс "Колгоспна студентка-2013")))
Всім потрібно було присудити друге місце,після МОРСЬКОГО ОКУНЯ
Відповісти
Естету. Не ображай сільських дівчат. Міські бля.. їхнього нігтя не варті.
Відповісти
Тетяну Додарук!! а не Додару, у вас зі слухом проблеми???
Відповісти
фільтруйте те, що ви говорите...мабуть, сидите там, такі стрьомні і думаєте, що маєте право судити...
Відповісти
Всі дівчата гарні. Дивна річ, в білшості статей цього сайту одні і тіж люди пишуть злі та критичні відгуки! Шановні, ви цим на життя заробляєте, чи конфісковуєте якісь свої фізичні чи розумові недоліки?
Відповісти
шо конфісковують?
Відповісти
Була на концерті, варто відмітити, що рівень організації високий, учасниці всі талановиті та старались. Що ж до дівчат, то хто сказав, що краса це синонім тотальної худоби, ну були дівчата, дещо повніші, це не зіпсувало того, що вони талановиті та гарні.
Відповісти
Судити і обговорювати тут це безпроблем звісно....
але самі напевно і близько на таке не здатні!!!
Відповісти
Щоб судити про якість омлету мені не потрібно нести яйця.
Відповісти
цими дівчатами треба гордитись,бо вони не закомплексовані, і змогли на першому курсі вийти на сцену перед повним залом. звичайно,легко поза очі обговорювати всіх..
Відповісти
якість фото жахлива, про що можна судити по таких фото? взагалі не справедливо так погано казати про дівчат, вони старались, працювали над собою.Цікаво було б якби, злі коментатори прикріпляли до своїх записів свої фото в повен ріст.
Відповісти
кожна із дівчат була чарівною і прекрасною)а коменти ваші - це просто заздрість....дівчата на іст фаці найкращі)))))
Відповісти
Згідна!Всі учасниці були неперевершені!Всі показали себе тільки з найкращої строни!І дійсно, дівчата на іст.факультеті найгарніші,а особливо 1 курс!А ось ці коментарі тут, це просто заздрощі!Це ж всім ясно!
Відповісти
Щодо красуні №2 то варто було лише відвідати конкурс "Прояви себе" і будь-які недоцільні сумніви зникнуть. Щодо наявних фото: так, вони дійсно жахливі. Неточність у відсутності статичного фотографа прошу в подальших заходах такого типу врахувати.
Відповісти
у нас працював хороший фотограф, зараз він їх обробляє, ці фото експромт.
Відповісти
Була на концерті.Все на високому рівні.Так були заминки але все намагався виправити ведучий.До речі ведуча з ведучим недивились.Так шо шоб критикувати відвідайте спочатку захід.
Відповісти
ЧОГО ПРИЛІПИЛИСЬ, ГА ???
Всі тьолки такі сексапільні )))))))) ...
а те,що вони типу як бегемоти, то йдіть і на швабр дивіться,сьогодні на юридичному були такі, ггг
Відповісти
СКЛАДАЄТЬСЯ ВІДЧУТТЯ, ЩО НА ЦЬОМУ САЙТІ ЗІБРАЛИСЯ ОДНІ БРЕДИ ПІТИ І БЕКХЕМИ ПОЛІСЬКОГО РАЗЛІВУ. І ВСЕ ЇМ НЕ ТАК, І ДІВЧАТА БЄГЄМОТИ І НОГІ КРИВІ, А МОЖЕ ЦЕ ВИ ТАК НА ФОТО ДИВИТИСЬ І ХОЧЕТЕ ЦЕ БАЧИТИ, МОЖЕ ВИ ГЕЇ ЧИ НЕУДАЧНИКИ, ЯКИМ ТАКІ ДІВЧАТА НІКОЛИ НЕ СКАЖУТЬ "ТАК". УСІ ДІВЧАТА ГАРНІ, МОЛОДІ, СИМПАТИЧНІ, ПРИЙДІТЬ І ГЛЯНЬТЕ НА НИХ ВЖИВУ, А ФОТО ЗРОБЛЕНО ЗНИЗУ, ДЕШЕВИМ ТЕЛЕФОНОМ. ТАК, ЩО НЕ ВИДАВАЙТЕ БАЖАНЕ ЗА ДІЙСНЕ. НЕ ДОЖДЕТЕСЬ. ДІВЧАТАМ РЕСПЕКТ І БАЖАЮ, ЩОБ ВАМ НЕ ПОПАДАЛИСЬ ТАКІ ХЛОПЦІ, ЯКІ ПИШУТЬ ТУТ КОМЕНТАРІ, А ЛИШЕ ІЗ СПИСКУ ФОРБС, АБО ХОЧА Б З ЖОВТИХ СТОРІНОК ВОЛИНІ.
Відповісти
погоджуюся з попереднім коментарем на 100%, вся критика написана людьми з прихованими внутрішніми комплексами, критикувати легше ніж виступати, а ви попробуйте у 17 років виступати перед залом у 600 чоловік.... більш ніж впевнений що вам це "слабо"........
Відповісти
А Роман Перванчук яке відношення має до такого конкурсу, що його поруч із членами журі посадили?! Він же навряд чи в тому розуміється.
Відповісти
Маю два зауваження, по-перше, у цій інформації необхідно було подати фото переможниці, по-друге, фотографувати треба не із зали, а стоячи на сцені й бажано трішки зверху, щоб ловити вираз обличчя, а не те, що під спідницею, тим більш, що більшість дівчаток справді гарно вгодовані. Та хай не переймаються, якщо вони першокурсниці, За рік-два доростуть до усвідрмлення слідкувати і за своїм тілом, і за здоров'ям.
Відповісти
не розумію одного, у сну 16-18факультетів.і треба було написати саме про це? чи у вас вже просто писати немає про що? у вівторок буде міс ІІФ-ПРИХОДЬТЕ) буде бомбезний репортаж.
Відповісти
І смішно й сумно..дивитись як майже всі (якщо не абсолютно всі) похвали, виправдання, і наїзди на критиків написані членами орг-комітету заходу про який йдеться в новині...
як судент Історичного факультету , можу всіх запевнити що в нас вистачає і куди гарніших дівчат, які припали б до душі навіть найбільш критично налаштованим відвідувачам, але , очевидно, їм для підняття самооцінки не потрібні подібні конкурси...:)
Відповісти
ну що ж, критики і поціновувачі, мабуть ви праві, все жахливо було дівчата жахливі, організація погана! Але хто ви після таких особистих образ в сторону не знайомих людей? Після такої відвертої зневаги до людей, які вклали багато сил і часу в те щоб це свято було організоване? І так, це для нас було свято! Ви дивіться на себе і подумайте над тим, що може ви і привабливіші ззовні ніж наші учасниці, але ви гнилі всередині.
Відповісти
Де фото переможниці???
Відповісти
Останні новини
У Луцьку обрали найкрасивішу студентку. ФОТО
22 березень, 2013, 14:35